logo oXy Online s.r.o.

Objevte novou Digimanii

Společnost oXy Online s.r.o., vydavatel nejnavštěvovanějšího odborného IT magazínu Svět hardware a dodavatel komplexního řešení B2C/B2B aplikací oXySHOP, představuje nový vzhled Digimanie.

Digimanie je populární internetový magazín informující o novinkách ze světa digitálních fotoaparátů, fotomobilů a fotografování obecně. Od roku 2003 přináší recenze digitálních zařízení, pravidelné přehledy cen, soutěže, ankety, parametry více než tisícovky fotoaparátů, osobní postřehy redaktorů z praxe či unikátní funkce jako je například časová osa produktů.

V rámci sjednocení stylů internetových magazínů, vydávaných společností oXy Online, naleznou nyní čtenáři Digimanii v novém a pestřejším designu. Kromě osvěžení vzhledu došlo také ke značnému vylepšení funkcionalit celého webu a zpřehlednění jeho obsahu. Základem pro novou Digimanii byl osvědčený koncept Světa hardware, vlajkové lodi vydavatelství.

Publisher technických médií společnosti oXy Online s.r.o. Karel Polívka komentuje novou podobu Digimanie takto : "Redesign byl pro další rozvoj magazínu nezbytný. Díky sjednocení struktury webu se Světem hardware a TV Freakem došlo ke zvětšení jeho plochy, což umožnilo zviditelnit dříve hůře dosažitelné funkce a přidat ty, jež jsou známé z našich ostatních magazínů. Pro čtenáře je zejména důležité zavedení stromové struktury rubrik usnadňující orientaci mezi staršími články. Přestože se jedná o změny poměrně zásadní, které nepochybně rozšíří možnosti Digimanie i její čtenářské obce, je právě provedený redesign pouze prvním krokem. Další vylepšení budou následovat."

Článek oXy Online s.r.o. ze dne středa 26. března 2008

Další články od oXy Online s.r.o.