logo oXy Online s.r.o.

OXID eShop má novou demoverzi

OXID eShop se nyní může pochlubit novou demoverzí, která funguje nad čtvrtou generací tohoto řešení. Systém pro on-line prodej prošel několika změnami a nyní obsahuje již v základu mnoho funkcionalit, které byly dříve řešeny prostřednictvím doplňujících modulů.

OXID eShop Professional Edition splňuje nejmodernější technologické standardy a je zcela připraven i z hlediska optimalizace pro vyhledávače. "Systém je plně lokalizovaný do češtiny a slovenštiny, navíc vyhovuje veškerým legislativním nárokům pro prodej v těchto zemích. Nové demo fungující nad nejnovější verzí OXID eShopu je přístupné všem zájemcům, aby si mohli sami vyzkoušet veškeré výhody tohoto řešení," uvedl Petr Uttendorfský, ředitel divize eSales firmy oXy Online, která je výhradním implementátorem řešení OXID eShop pro Českou a Slovenskou republiku.

Mezi další výhody patří celkové zrychlení aplikace, snížení nároků na server, vylepšení administračního systému a zefektivnění práce s daty.

On-line prodejní systém čtvrté generace je také připraven pro certifikaci APEK. Z technického pohledu splňuje veškeré parametry, aby mohl obchodník prodávající po internetu s tímto řešením certifikaci obdržet.

Nová demoverze obsahuje ukázková data, je lokalizována do čtyř jazyků a dvou měn.

Další články k tématům - demo - eShop - on-line - OXID

Článek oXy Online s.r.o. ze dne pondělí 31. srpna 2009

Další články od oXy Online s.r.o.