logo oXy Online s.r.o.

OXID eShop vstupuje na český a slovenský trh

Firma oXy Online s.r.o. podepsala smlouvu s německou společností OXID eSales AG a stala se tak výhradním dodavatelem tohoto vysoce modulárního a na západních trzích dlouhodobě osvědčeného softwaru pro provoz e-shopu.

Spole čnost oXy Online v minulém týdnu oficiálně potvrdila své partnerství s německou firmou OXID eSales AG a stala se tak výhradním distributorem a implementátorem e-commerce softwaru OXID eShop pro Českou republiku, Slovensko a další země. "Rozhodli jsme se přistoupit k tomuto kroku, protože se jedná o velmi kvalitní a celosvětově prověřený produkt, který jistě zaujme své místo na českém i dalších trzích," uvedl ředitel spole č nosti oXy Online Zden ě k Michálek.

OXID eShop Professional Edition verze 3.0 je primárně určen pro e-shopy střední velikosti. V této kategorii však nabízí všem svým uživatelům komfort výběru stovek doplňkových modulů nezbytných pro úspěch v on-line obchodování jako je Podpora prodeje, Zákaznické skupiny, Kupóny, Cenový alarm a další. "Německá společnost vyvinula zajímavý a skutečně modulární software pro elektronické obchodování, který je navíc za velmi rozumnou cenu. OXID eShop navíc počítá s budoucím růstem vašeho podnikání a umožňuje přechod na funkčně vyspělejší verzi za rozdílovou cenu," doplnil obchodní ředitel oXy Online Štěpán Mrázek.

V  čem  je  OXID  eShop  výjimečný ?

OXID eShop je stabilní, vyzkoušený a ověřený systém pro obchodování na internetu. Prodejní řešení má více než čtyři tisíce instalací na těch nejnáročnějších trzích jako je Rakousko, Švýcarsko, USA, Španělsko a další. Patří dokonce mezi nejrozšířenější e-commerce systém v Německu.

Velkou výhodou systému kromě plnohodnotné české verze je i jeho plná lokalizace pro německou, anglickou, ruskou, lotyšskou, litevskou verzi či asijské verze. E-shop nabízí SEO optimalizaci pro vyhledávače, propojení s firemními informačními systémy, e-marketing, on-line platby a množství modulů, které usnadňují obchodování na internetu. Samozřejmostí je vícejazyčnost a víceměnovost systému.

Navíc se jedná o jediný skutečně mezinárodní e-commerce software. oXy Online všem potenciálním zájemcům o tento e-shop nabízí možnost vyzkoušet si práci s administračním systémem e-shopu v plně funkční demoverzi.

Článek oXy Online s.r.o. ze dne středa 17. září 2008

Další články od oXy Online s.r.o.