logo Panasonic Marketing Europe GmbH - org. složka

Kapesní tablety Panasonic Toughpad FZ-F1 a FZ-N1

Panasonic představuje Toughpad FZ-F1 a FZ-N1 - světově nejlehčí kapesní tablety s 4,7 palcovým antireflexním kapacitním multidotykovým displejem s HD rozlišením, hmotností pod 280 g a vysokou odolností určené pro podnikání.

"Tablety Panasonic Toughpad FZ-F1 a FZ-N1, se svou unikátně zešikmenou zadní čtečkou čárových kódů a přibližně o 50 g nižší hmotností, než je tomu v případě některých téměř 4,7 palcových konkurentů, přináší nový standard na trhu s handheldy. Tato nová zařízení obstojí vedle našich velmi úspěšných kapesních pětipalcových tabletů Panasonic Toughpad FZ-E1 a FZ-X1 a specializovaných verzí s certifikátem ATEX. S touto narůstající škálou produktů si jako přední poskytovatel odolných notebooků a tabletů na trhu s handheldy udržujeme již dlouhá léta vybudované renomé v oblasti zákaznicky orientovaného designu a inženýrských řešení", říká Jan Šplíchal, marketingový manažer Panasonic Computer Product Solutions.

Přístroj lze snadno používat a držet jednou rukou díky integrované zešikmené čtečce čárových kódů umístěné vzadu, která chrání před opakovanou zátěží, a zvyšuje tak produktivitu práce.

Zařízení je navrženo pro poštovní a kurýrní pracovníky, skladové manipulanty, pracovníky v maloobchodě, ve výrobě, pro terénní a záchranné služby a disponuje rozhraním pro hlasové i datové služby. Je vybaveno pasivním i aktivním perem, které umožňuje přesnější zachycení podpisu.

Zešikmená zadní čtečka čárových kódů pro ochranu a produktivitu

Zešikmená zadní čtečka čárových kódů v kapesních tabletech Panasonic Toughpad FZ-F1 a FZ-N1 slibuje převrat ve standardech logistického odvětví tím, že nabízí zvýšenou ochranu pro uživatele a také zvýšení produktivity. Zešikmení čtečky 1D a 2D čárových kódů znamená, že uživatelé při skenování nemusí ohýbat lokty nebo zápěstí, čímž se snižuje riziko zranění způsobené opakovanou zátěží.

Zešikmení také znamená, že uživatelé mohou při skenování zároveň sledovat displej přístroje, což pracovníkům umožní rychlejší dokončení procesu než při použití klasického snímání čárových kódů, kde přístroj musí být nakloněn a následně otočen, aby se uživatel mohl podívat na displej. Zařízení Panasonic přichází také s aktivačními tlačítky čtečky čárových kódů umístěnými na obou stranách pro snadné používání jak levou, tak pravou rukou.

Kromě toho kapesní tablety Panasonic Toughpad FZ-F1 a FZ-N1 disponují 4,7 palcovým antireflexním kapacitním multidotykovým displejem s HD rozlišením. Lze jej tak použít na přímém slunečním světle nebo za intenzivního deště a také ho lze ovládat v rukavicích. Přístroj může být používán i s volitelným pasivním nebo aktivním perem pro účely přesnějšího zachycení podpisu a rozpoznávacích schopností.

Hlasové a datové služby na cestách

Kapesní tablety Panasonic Toughpad FZ-F1 a FZ-N1 jsou vybaveny rozhraním 4G LTE / 3G pro hlasové a datové služby. Tato 16,3 mm úzká zařízení lze snadno použít i pro telefonní hovory. Mají 3 mikrofony vybavené technologií k potlačení šumu a dva přední reproduktory poskytující celkem až 100 dBA čistého zvuku v hlučném prostředí.

Kapesní tablet je vybaven bezdrátovým modulem Wi-Fi, rozhraním Bluetooth a modulem NFC, 8MPx zadním a 5MPx předním fotoaparátem pro pořizování fotografií a videozáznamů, stejně jako micro USB portem, slotem pro micro SD paměťovou kartu a dvěma sloty pro micro SIM.

Kapesní tablety jsou dodávány s možností výběru ze dvou operačních systémů pro snadnou integraci ve firmách používajících Windows (FZ-F1) nebo Android (FZ-N1). FZ-F1 se stane jedním z prvních kapesních tabletů na trhu používajícím operační systém Windows 10 IoT Mobile Enterprise.

FZ-N1 disponuje verzí Android 5.1.1, která je vybavena systémem Android pro pracovní účely, což IT oddělením přinese možnost v zařízení oddělit obchodní údaje a aplikace od osobních. To usnadní správu i zabezpečení.

Zařízení je vybaveno čtyřjádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon s 2 GB paměti RAM a flash úložištěm s kapacitou 16 GB.

Odolnost při zachování použitelnosti

Toto lehké a ergonomické zařízení staví na dědictví vedoucího postavení společnosti Panasonic na trhu se stupněm krytí IP67, odolností proti prachu a ponoření do vody, se schopností odolávat pádům až do 1,8 metru.

Pružná pracovní doba

Kapesní tablety Panasonic Toughpad FZ-F1 a FZ-N1 jsou vybaveny standardním akumulátorem na 8 hodin nepřetržitého provozu a volitelným akumulátorem, který by měl vystačit až na 16 hodin nepřetržitého provozu. Mají tak schopnost pracovat tak dlouho, jak je potřeba.

Bohaté příslušenství

Zařízení je uváděno na trh s řadou podpůrného příslušenství, včetně poutka na ruku, kolébky, pouzdra, baterií s prodlouženým provozem a stojanem s nabíjecí kolébkou. Kromě toho jsou adaptéry AC a DC také kompatibilní s již úspěšnými pětipalcovými kapesními tablety Panasonic Toughpad FZ-E1 a FZ-X1.

Kapesní tablety Panasonic Toughpad FZ-F1 a FZ-N1 jsou uváděny na trh také s vlastním dokovacím řešením do pohybujícího se vozidla, navrženým interním týmem Panasonic Global Docking Solutions. Dokovací stanice byla ergonomicky navržena s využitím kompozitních materiálů pro perfektní kombinaci nízké hmotnosti a dlouhé životnosti, a umožňuje dokování a vyjmutí pomocí jedné ruky.

Cena a dostupnost

Kapesní tablet Panasonic Toughpad FZ-N1 AndroidTM 5.1.1 bude dostupný v červnu 2016, cena € 1715 / £ 1268 plus DPH, kapesní tablet Panasonic Toughpad FZ-F1 Windows 10 IoT Mobile Enterprise bude dostupný v druhé polovině roku s cenou € 1746 / £ 1291 plus DPH. Obě zařízení budou dostupná po celé Evropě a budou vybavena standardní 3letou zárukou.

Další články k tématům - 4G - Android - čtečka - fotoaparát - logistika - LTE - NFC - notebook - SIM - tablet - Toughpad - video - WiFi - Windows

Článek Panasonic Marketing Europe GmbH - org. složka ze dne pátek 4. března 2016

Další články od Panasonic Marketing Europe GmbH - org. složka

Kompaktní skenry pro každou firmu

Odolný notebook Toughbook CF-54 pro pracovníky v terénu

Interaktivní tabule pro podniky a vzdělávací instituce

Laserové projektory pro firmy a vysoké školy

Kvalitní poslech s novými DAB+ rozhlasovými přijímači Panasonic

Odolná výpočetní technika Panasonic rozšiřuje svůj majoritní podíl na evropském trhu

Filmová kamera s 5.7K rozlišením pro výrobu profesionálního videa

Displeje pro venkovní interaktivní digitální reklamu

Skenery A4 pro hotely, zdravotnická zařízení a cestovní agentury

IP video intercom systém s integrací pro různé systémy

Profesionální displeje Panasonic se zárukou výměny zařízení

Nová řada bezpečnostních kamer Panasonic

Laserový projektor pro velkoplošnou projekci s rozlišením 4K+

Komplexní řešení pro konferenční místnosti

Nový standard pro bezpečnostní CCTV kamery

KX-HTS32 - nová telefonní ústředna Panasonic IP-PBX

Jak flexibilní je váš komunikační systém?

Ověřovací software QuikID pro notebooky Toughbook a tablety Toughpad

Nová PBX Panasonic KX-NSX pro spojení z libovolného zařízení

Technologie detekce dronů snižuje hrozbu terorismu

Plně odolný tablet Panasonic Toughpad FZ-A2

Superodolná otočná kamera do nejdrsnějších povětrnostních podmínek

Odolný tablet Toughbook CF-D1 pro práci v terénu

Odolný notebook Toughbook CF-54 má nová vylepšení

Kapesní tablety Panasonic Toughpad FZ-F1 a FZ-N1

Nové IoT technologie Panasonic

Displeje Panasonic s úzkými rámečky pro videostěny

V mobilní práci notebooky stále dominují

Vizuální řešení pro ceremoniály Rio 2016 zajistí Panasonic

Specializovaná dokovací řešení pro mobilní pracovníky

SIP telefony Panasonic s dotykovou obrazovkou

Panasonic Toughbook CF-20 - plně odolný profesionální notebook typu 2-v-1

Spolehlivé profesionální zobrazovací panely

Odolný tablet s displejem ve formátu A3 a podporou pro 3D CAD

Bezpečnostní Full HD IP kamery pro malé a střední firmy

Jednotný komunikační systém Panasonic UC Pro

Video over IP ve spolupráci Panasonic a Grass Valley

Tablety Toughpad s certifikací ATEX pro práci ve výbušném prostředí

Hybridní osvětlovací řešení Panasonic Space Player

Panasonic AW-UE70 - 4K kamera pro pevnou instalaci a vzdálené ovládání

PT-RQ13K - nejlehčí laserový 4K projektor

Toughbook CF-MX4 - notebook i tablet v jednom

Cloud P2 Cast - řešení pro profesionální TV vysílání a filmovou tvorbu

VIERA Connect Developers: nový vývojářský portál Panasonic

VIERA neoPlasma: nová řada 3D TV Panasonic

Panasonic Viera Cast: TV s přístupem na tn.cz

Nejlepší 3D televize je plazma Panasonic

Skype v televizorech Panasonic

Panasonic vyhlašuje on-line fotosoutěž LUMIX Award 2009-2010

KX-TDE600, PBX od Panasonic má další vylepšení