logo Panasonic Marketing Europe GmbH - org. složka

Panasonic Toughbook CF-20 - plně odolný profesionální notebook typu 2-v-1

Toughbook CF-20 přináší mobilním pracovníkům to nejlepší ze všech světů. Plně odolný notebook s oddělitelným tabletem lze používat v 6 různých režimech, které splní všechny profesionální potřeby.

Panasonic Toughbook CF-20 navazuje na velmi úspěšný model Toughbook CF-19 a přináší nejbohatší sadu podnikových rozhraní doplněnou o volitelné příslušenství, které splní potřeby každého profesionála. Jedná se o první plně odolný Toughbook dodávaný se systémem Windows 10 Pro a také první Toughbook poháněný 6. generací procesoru Intel CoreTM vProTM.

Panasonic Toughbook CF-20 nemá mezi mobilními profesionálními zařízeními konkurenci díky dotykové obrazovce, kterou lze používat i v rukavicích, speciálnímu držáku pro umístění do vozidla a replikátoru portů.

Notebook Panasonic Toughbook CF-20 se dodává se standardní tříletou zárukou a bude k dispozici od ledna 2016 za 2999 € bez DPH.

Odolnost při zachování použitelnosti

Panasonic Toughbook CF-20 navazuje na odolnost předchozích modelů série. Díky konstrukčnímu využití hořčíkových slitin a splnění norem odolnosti IP65 a MIL-STD 810G je zařízení vhodné do každého venkovního prostředí. Nejnovější generace série Toughbook je mobilnější než kdy dříve. V režimu notebooku váží zařízení pouze 1,76 kilogramu, odpojitelný tablet pak má hmotnost 950 gramů. Zařízení tak váží významně méně než 2 kilogramy, které jsou u systémů tohoto druhu standardem.

Zařízení je díky integrované rukojeti snadno ovladatelné a stabilní a není nutné používat žádná jiná řešení pro přenášení. Zadávání údajů pak usnadňují o 16 % větší klávesy.

Špičkové komunikační zařízení

Aby byli mobilní pracovníci vždy ve spojení se svou společností, disponuje Panasonic Toughbook CF-20 webkamerou s rozlišením 2 megapixelů, stereofonním mikrofonem a dokumentačním zadním fotoaparátem s rozlišením 8 megapixelů. K systémům řízení kanceláře a správy pracovních sil se lze připojit pomocí doplňkového rozhraní 4G LTE a díky doplňkovému systému U-Blox 8 GPS lze používat také přesnou navigaci.

Špičková univerzálnost

Panasonic Toughbook CF-20 má vzhledem k 6 různým provozním režimům širokou škálu profesionálních použití. Tablet je možné odpojit. Zařízení lze používat jako běžný notebook a také v prezentačním režimu. Díky zabudované rukojeti lze zařízení pověsit na zeď, upevnit na paži nebo používat při chůzi. V režimu pro vozidlo pak lze plně využívat veškerých funkcí zařízení i na cestách.

Toto zařízení najde své uplatnění například v pojišťovnictví, při správě vozového parku a pronájmu vozidel, využijí jej terénní pracovníci, pracovníci servisu a údržby v technických službách a telekomunikacích, a pak také vládní orgány nebo obranné a záchranné složky.

Důležitým prvkem univerzálnosti notebooku Panasonic Toughbook je komplexní škála průmyslových portů a doplňkového příslušenství. Zařízení se tak díky své flexibilitě uplatní v každé situaci.

Křišťálově čistý obraz

Panasonic Toughbook CF-20 je vybaven kapacitní multidotykovou obrazovkou WUXGA (rozlišení 1920 × 1200 pixelů) s uhlopříčkou 10,1 palců schopnou zachytit dotyk 10 prstů. Obrazovku lze používat venku na ostrém slunci i v prudkém dešti. Zařízení je vhodné i pro pracovníky, kteří musí ovládat dotykové obrazovky v rukavicích. Díky panelu o jasu 800 cd/m² využívajícím nejnovější technologie IPS je kvalita zobrazování na velmi vysoké úrovni.

Mezi doplňkovým příslušenstvím nechybí elektronické pero s odolností IP55, které umožňuje s nejvyšší přesností ovládat dotykovou obrazovku, psát nebo kreslit i v nepříznivých klimatických podmínkách.

Podpora ekosystémů

K notebooku Panasonic Toughbook CF-20 bude při uvedení na trh k dispozici úplná škála podpůrného příslušenství, které maximalizuje produktivitu mobilních pracovníků na cestách i v kanceláři.

Notebook je vybaven speciálním tenkým dokovacím zařízením do automobilu, které využívá propojení s anténou vozu k dosažení vynikajícího příjmu signálu i za jízdy. Úplná replikace portů pak uživatelům umožňuje po zadokování využívat všech funkcí zařízení. V době, kdy je základna s klávesnicí v doku, lze tablet odpojit. Zařízení lze také uzamknout v režimu uskladnění. CF-20 tak zůstane v bezpečí, přičemž uzamčení lze provést i v konvertibilním režimu, což umožní používat funkce předávání úkolů nebo využívat navigování přes GPS.

Díky tenkému replikátoru portů lze Panasonic Toughbook CF-20 používat také jako vysoce výkonný osobní počítač. Nabíjecí zařízení na čtyři baterie najde ideální využití ve velkých společnostech, kde se díky možnosti nabíjet více baterií najednou zkrátí délka pracovních výpadků.

Vynikající výkonnost

Srdcem notebooku Panasonic Toughpad CF-20 jsou nejmodernější technologie, které zajišťují špičkovou výkonnost po celou dobu životnosti zařízení. Mezi tyto technologie patří procesor Intel CoreTM m5-6Y57 vProTM bez ventilátoru (4 MB paměti cache, takt 1,1 až 2,8 GHz při využití technologie Intel Turbo Boost), Intel HD Graphics 515, 8 GB RAM, 256 GB SSD disk a operační systém Windows 10 Pro s možností instalace starších Windows 7.

Nepřetržitý provoz

Díky možnosti výměny baterií během provozu lze s notebookem Panasonic Toughbook CF-20 pracovat nepřetržitě po celou směnu. Jedna baterie se nachází v tabletu, přičemž volitelnou druhou baterii lze vložit do základny s klávesnicí. Kapacita baterie se tím zdvojnásobí. Baterii ze základny lze navíc za běhu vyměnit s baterií v tabletu.

Další články k tématům - 4G - fotoaparát - GPS - LTE - notebook - tablet - toughbook - video

Článek Panasonic Marketing Europe GmbH - org. složka ze dne pátek 4. prosince 2015

Další články od Panasonic Marketing Europe GmbH - org. složka

Kompaktní skenry pro každou firmu

Odolný notebook Toughbook CF-54 pro pracovníky v terénu

Interaktivní tabule pro podniky a vzdělávací instituce

Laserové projektory pro firmy a vysoké školy

Kvalitní poslech s novými DAB+ rozhlasovými přijímači Panasonic

Odolná výpočetní technika Panasonic rozšiřuje svůj majoritní podíl na evropském trhu

Filmová kamera s 5.7K rozlišením pro výrobu profesionálního videa

Displeje pro venkovní interaktivní digitální reklamu

Skenery A4 pro hotely, zdravotnická zařízení a cestovní agentury

IP video intercom systém s integrací pro různé systémy

Profesionální displeje Panasonic se zárukou výměny zařízení

Nová řada bezpečnostních kamer Panasonic

Laserový projektor pro velkoplošnou projekci s rozlišením 4K+

Komplexní řešení pro konferenční místnosti

Nový standard pro bezpečnostní CCTV kamery

KX-HTS32 - nová telefonní ústředna Panasonic IP-PBX

Jak flexibilní je váš komunikační systém?

Ověřovací software QuikID pro notebooky Toughbook a tablety Toughpad

Nová PBX Panasonic KX-NSX pro spojení z libovolného zařízení

Technologie detekce dronů snižuje hrozbu terorismu

Plně odolný tablet Panasonic Toughpad FZ-A2

Superodolná otočná kamera do nejdrsnějších povětrnostních podmínek

Odolný tablet Toughbook CF-D1 pro práci v terénu

Odolný notebook Toughbook CF-54 má nová vylepšení

Kapesní tablety Panasonic Toughpad FZ-F1 a FZ-N1

Nové IoT technologie Panasonic

Displeje Panasonic s úzkými rámečky pro videostěny

V mobilní práci notebooky stále dominují

Vizuální řešení pro ceremoniály Rio 2016 zajistí Panasonic

Specializovaná dokovací řešení pro mobilní pracovníky

SIP telefony Panasonic s dotykovou obrazovkou

Panasonic Toughbook CF-20 - plně odolný profesionální notebook typu 2-v-1

Spolehlivé profesionální zobrazovací panely

Odolný tablet s displejem ve formátu A3 a podporou pro 3D CAD

Bezpečnostní Full HD IP kamery pro malé a střední firmy

Jednotný komunikační systém Panasonic UC Pro

Video over IP ve spolupráci Panasonic a Grass Valley

Tablety Toughpad s certifikací ATEX pro práci ve výbušném prostředí

Hybridní osvětlovací řešení Panasonic Space Player

Panasonic AW-UE70 - 4K kamera pro pevnou instalaci a vzdálené ovládání

PT-RQ13K - nejlehčí laserový 4K projektor

Toughbook CF-MX4 - notebook i tablet v jednom

Cloud P2 Cast - řešení pro profesionální TV vysílání a filmovou tvorbu

VIERA Connect Developers: nový vývojářský portál Panasonic

VIERA neoPlasma: nová řada 3D TV Panasonic

Panasonic Viera Cast: TV s přístupem na tn.cz

Nejlepší 3D televize je plazma Panasonic

Skype v televizorech Panasonic

Panasonic vyhlašuje on-line fotosoutěž LUMIX Award 2009-2010

KX-TDE600, PBX od Panasonic má další vylepšení