logo phion AG

phion M

phion AG, jeden z předních poskytovatelů řešení ochrany komunikace, uvádí novou řadu produktů série "phion M". UTM zařízení jsou dostupná ve čtyřech verzích - všechny jsou navrženy speciálně podle požadavků středně velkých firem. phion M nahradí dosavadní řadu produktů netfence M.

Souběžně s trvalým růstem složitosti a rozmanitosti rizik roste i poptávka po ucelených bezpečnostních řešeních. Dnešní organizace často zápolí s náročnou integrací svých řešení - jež často sestávají z individuálních komponent, jako jsou firewally, ochrana před průniky, anti-spam, anti-virus, anti-spyware a ochrana obsahu – do homogenního systému s možností centrální správy.

"Úkoly tohoto typu řešíme zařízením phion M, který představuje dokonale vyladěné UTM, Unified Threat Management, řešení", vysvětluje Klaus Gheri, CTO a spoluzakladatel společnosti phion. "Pro středně velké organizace až s 1000 uživateli je phion M řešení vše v jednom, které jim zajistí ucelenou a efektivní ochranu spojující špičkový firewall a VPN technologie a rovněž zabezpečení obsahu a e-mailů v jediném zařízení."

Centrální správa s netfence Management Centre

Všechny funkce zařízení phion M lze řídit centrálně prostřednictvím grafického rozhraní. Kromě toho lze systémy integrovat do řídícího centra netfence Management Centre, které zvyšuje efektivitu správy bezpečnostní infrastruktury a šetří zdroje.

Dostupnost a ceny

Nová řada phion M je dostupná ve čtyřech odlišných verzích, které vyhoví požadavkům různě velkých firem :

Cena řešení se podle zvolené verze pohybuje v rozpětí 890 až 13 860 Euro. Řada phion M je již nyní v prodeji a nahrazuje produkty řady netfence M.
Pokud máte zájem o obrazové či ilustrační materiály, neváhejte se na nás obrátit.

Článek phion AG ze dne středa 6. srpna 2008

Další články od phion AG