logo phion AG

phion Summit Conference

Společnost phion zve partnery, zákazníky a potenciální zákazníky na již pátý ročník své každoroční konference phion Summit Conference v tyrolské vesničce Alpbach - od 26. do 27. května 2008.

Zákazníci a další zainteresované strany se mohou detailněji seznámit se současnými trendy v oblasti zabezpečení IT a konektivity od 26. do 27. května během referenčních a technologických prezentací. Zároveň se v malebném prostředí mohou osobně seznámit se specialisty na zabezpečení a síťové technologie. Pro partnery společnosti phion začne konference o den dříve, 25. května.

V jedinečném prostředí Tyrolských Alp nabízí phion Summit Conference pestrý program s kvalitními řečníky a přednáškami věnovanými otázkám řešení a technologií. Semináře a diskuze také nabídnou příležitost rozvíjet důležité kontakty.

phion je významným evropským poskytovatelem řešení pro ochranu firemní komunikace. S produktovým portfoliem netfence nabízí řešení splňující nejvyšší nároky na dostupnost, bezpečnost a management. phion netfence se důsledně zaměřuje na všechny relevantní bezpečnostní aspekty - od ochrany na perimetru, přes bezpečné a vysoce přístupné připojení poboček, až po ochranu před nebezpečným obsahem a ochranu interní sítě. Všechny produkty phion poskytují možnosti centrálního managementu a vyznačují se výhodnými TCO

Článek phion AG ze dne čtvrtek 24. dubna 2008

Další články od phion AG