logo NetVoice s.r.o.

Komplexní cloudová VoIP telefonní služba PHONElix vstupuje na český trh

Ihned po registraci zdarma získáte veřejné telefonní číslo a můžete okamžitě začít volat - přes web přímo z počítače pomoci PHONElix web telefonu nebo SmartPhonu s aplikací PHONElix pro Android. Volejte od 0,59 Kč s DPH za minutu s vteřinovou tarifikací od začátku hovoru!

"Zakládáme si na přímém a otevřeném jednání s lidmi, což je i hlavním důvodem, proč si u nás může zákazník třeba také nahrávat VoIP, GSM hovory, monitorovat hovory, komunikovat šifrovaně či automaticky převést hovory do textu, což je praktické nejen pro neslyšící. Nemluvě o tom, že každý uživatel má online k dispozici více jak dvacítku různých přehledů, statistik, nejen o hovorech anebo na svém čísle třeba hlasový IVR strom. Pokud budete chtít využít našich služeb, nemusíte se bát, že by to bylo technicky složité. Žádné zvláštní vybavení, registrace proběhne online a služby můžete začít hned využívat a navíc stále platí naše promo akce - 60 minut volání zdarma do všech sítí, pouze za registraci," říká Karel Izera, obchodní ředitel služeb PHONElix.

PHONElix je ojedinělá cloudová služba, která vznikla jako startupový projekt nového virtuálního operátora (pro GSM v síti T-Mobile), jenž se nesnaží dělat věci tak jako ostatní, ale vždy aktivně usiluje o to být osobitý, inovativní a nabídnout svým zákazníkům něco navíc. S námi budete mít pod kontrolou nejen náklady na volání, ale třeba i obsah příchozích a odchozích video hovorů.

Naše hlasové služby sdružené kolem cloudu PHONElix jsou určeny především pro všechna stále připojená zařízení, u nichž se PHONElix postará o skutečně optimální a profesionální využití všech poskytovaných GSM, VoIP služeb.

Aktuálně probíhá promoční akce, při níž mohou potenciální noví zákazníci získat hodinové volání zdarma do všech sítí, a to bez jakéhokoliv závazku či jiných skrytých poplatků.

Standardně je pak součástí naší nabídky volání již od 0,59 Kč za minutu - počítáno po sekundách od začátku hovoru, SMS za 1 Kč - ceny jsou již s DPH.

Služby PHONElix jsou určeny pro jednotlivce, malé firmy a podnikatele, Call centra, Helpdesk centra a střední i velké firmy.

Přehled vlastnosti a služeb PHONElix

Můžete zdarma telefonovat, posílat SMS zprávy a využívat zcela unikátní hlasové služby prakticky po celém světě. Klient služby PHONElix umožní uživatelům volání mezi sebou a posílat DMD zprávy. Zároveň nabízí možnost volání do všech pevných a mobilních sítí v rámci České republiky a do zahraničí.

Můžete telefonovat za nízké ceny formou volání přes cloudovou službu PHONElix.cz - 4G/3G nebo WiFi, podle dostupnosti. Aplikace je vhodná jak do firemního prostředí, tak pro běžné koncové uživatele.

Další články k tématům - Android - CLIP - cloud - GPS - GSM - operátor - SMS - statistiky - šifrování - tarifikace - telefonie - video - VoIP - WiFi - zdarma - Karel Izera

Článek NetVoice s.r.o. ze dne čtvrtek 27. října 2016

Další články od NetVoice s.r.o.

Komplexní cloudová VoIP telefonní služba PHONElix vstupuje na český trh