logo PIKE ELECTRONIC, spol. s r.o.

MakeDoc je originální český software vstupuje do Evropy

Slavnostním odpal na turnaji VIP Indoor Golf Invex Cupu 2008 odstartoval úspěšné tažení originálního českého software MakeDoc do Evropy ...

Již tradičním doprovodným programem letošního Invexu, který proběhl ve dnech 6. - 9.10. 2008 v pavilonu V na stánku č.95 společnosti PIKE ELECTRONIC, byl sedmý ročník halových golfových soutěží VIP Indoor Golf Invex Cup 2008.

Turnaj a Invex byl již tradičně zahájen dne 6.10. 2008 v 9:00 hodin slavnostním odpalem za účasti patronů turnaje, významných hostů a partnerů. Odpočítání "3-2-1 start" provedl ředitel turnaje Rostislav Hlosta, obchodní a marketingový ředitel PIKE ELECTRONIC.

Dalšími odpalujícími byli patron turnaje Aleš Pohl, obchodní náměstek generálního ředitele, Veletrhy Brno a.s., Michael Vít, hlavní hygienik České republiky a Čestmír Pail výkonný ředitel PIKE ELECTRONIC s.r.o.

Hlavním pořadatelem letošní akce byla společnost PIKE ELECTRONIC, spol. s r.o. a Veletrhy Brno, a.s.. Kromě zážitku ze hry a relaxace byla pro hráče připravena i ochutnávka pravého černého Flekovského piva, speciality likérky Rudolf Jelínek z Vizovic, ochutnávka vína a mnoho dalších překvapení. Zajímavým zážitkem byla zkušební jízda vozem Jaguár XF. Cenu pro vítěze, tedy víkend s Jaguárem, připravil generální partner akce společnost A.M.T Moravia.

Obchodní a marketingový ředitel společnosti Rostislav Hlosta sdělil : "Přiznám se, že jsme velice hrdí na to, že slavnostní odpal na turnaji VIP Indoor Golf Invex Cup 2008 odstartoval i ůspěšné tažení našeho orginálního českého softwareového produktu MakeDoc na evropský trh. Tento produkt byl nominován na ocenění Křištálový disk 2008 v kategorii profesionální software. Výkonný ředitel společnosti Čestmír Pail dodal : "Jsme rádi, že náš produkt, který se prosadil na celosvětové konferenci TUCON 2008 v USA se prosadil i na evropském trhu i když původně jsme jej zde nechtěli nabízet".

Společnost PIKE ELECTRONIC spol. s r.o. se specializuje na řešení pro zdravotní pojišťovny, průmyslové a procesní automatizace, Enterprise Application Integration, Business Intelligence a Logistiku. MakeDoc orginální český produkt společnosti PIKE Electronic, který automaticky generuje komplexní dokumentaci TIBCO BusinessWorks ™ a BusinessEvents ™ do několika výstupních formátů. DotView je užitečný nástroj pro společnosti zabývající se vývojem vizuálních aplikací. Je určen pro skupinu inženýrů a technických pracovníků, kteří ho používají při schvalování vstupů pro řízení výroby a real-time zobrazování měřených hodnot. DotView je založen na klient – server architektuře, konkrétně na webovém prostředí (s využitím.NET Windows Forms Application).

O společnosti PIKE ELECTRONIC spol. s r.o.

Česká společnost PIKE ELECTRONIC spol. s r.o., působící na trhu dodavatelů informačních a komunikačních technologií od roku 1991, se úspěšně prosadila na zahraničních ICT trzích díky technologické znalosti prostředí a kladení důrazu na kvalitu dodávaných řešení. Společnost nabízí řešení implementovaná podle mezinárodních standardů ověřené praktickým nasazením v mnoha zemích světa, disponuje týmem více než 150-ti kvalifikovaných softwarových analytiků a vývojářů, profesionálů v oblasti analýzy a vývoje softwarových produktů a týmem specialistů pro jejich implementaci. PIKE ELECTRONIC je certifikována ISO 9001:2001 a je součástí partnerských programů ORACLE Partner, TIBCO Partner, HP Preferred Partner a Microsoft Certified Partner.

Článek PIKE ELECTRONIC, spol. s r.o. ze dne úterý 21. října 2008

Další články od PIKE ELECTRONIC, spol. s r.o.