logo PIKE ELECTRONIC, spol. s r.o.

PIKE ELECTRONIC platinovým partnerem druhého ročníku konference CFO Strategies India 2008

PIKE ELECTRONIC, spol. s r.o. oznámila, že byla platinovým partnerem jedné z nejprestižnějších událostí světa byznysu v Indii. PIKE ELECTRONIC již v Indii realizoval několik projektů v oblasti průmyslové automatizace a jejím cílem je posílit svou pozici v tomto regionu jako partnera s přidanou hodnotou.

"Byla to pro nás velice zajímavá příležitost potkat a oslovit přední indické finanční manažery, vlastně jedné z nejdůležitějších ekonomik současnosti. Diskutovali jsme s nimi jejich současnou situaci a skutečné potřeby v dnešní velmi dynamické éře," řekl prezident společnosti PIKE ELECTRONIC, pan Josef Fischer.

Druhý ročník konference CFO Strategies India, pořádaný mezinárodní společností Naseba, se konal ve dnech 15. - 16. září 2008 v Mumbai. Hlavními tématy tohoto fóra byly nové klíčové potřeby finančních ředitelů (CFO) a možnosti jak dosáhnout vyšší efektivity a konkurenceschopnosti. Společně se strategickými mediálními partnery TIME a Business Wire India, se podařilo uskutečnit toto setkání finančních ředitelů významných indických firem s předními poskytovateli moderních řešení, včetně společnosti PIKE ELECTRONIC.

Finanční ředitelé mají dnes mnohem širší a mnohostrannější zaměření v rámci firmy. Finanční ředitel je zodpovědný za rozhodování v oblastech informačních technologií, lidských zdrojů, vztahů s investory, řízení rizik, stejně jako v oblasti daňové. A navzdory předpokladům o zpomalení růstu ekonomiky v Indii na rok 2008 jsou vystaveni obrovskému tlaku na udržení efektivity, zvyšování celkové výkonnosti a optimalizaci interní struktury své firmy.

Celým fórem, od úvodní prezentace až po zákulisní diskuse, se neslo 5 stěžejních témat :

Mezi dalšími tématy v roce 2008 :

PIKE ELECTRONIC se na konferenci rozhodně neztratila

Představitelé společnosti PIKE ELECTRONIC, pánové Jaromír Mazurek, ředitel divize Integrace a Stanislav Kazda, vrchní provozní ředitel, představili několik velice zajímavých témat jak zjednodušit život finančních ředitelů pomocí moderních informačních technologií.

Zaměřili se přitom na tyto klíčové aspekty :

Představitelé PIKE ELECTRONIC sklidili v Indii velký úspěch, diskutovali s většinou finančních ředitelů a poskytli několik rozhovorů pro média.

Článek PIKE ELECTRONIC, spol. s r.o. ze dne středa 26. listopadu 2008

Další články od PIKE ELECTRONIC, spol. s r.o.