logo PODA a.s.

Třikrát 10000 Kč pro výherce v novoroční soutěži Poda.cz

Soutěžte až do 15.1. 2015 a vyhrajte jeden ze tří poukazů na zvolenou dovolenou v hodnotě 10000 Kč! Stačí správně odpovědět na otázku spojenou s vysíláním televizní stanice Spektrum a zaslat odpověď. Soutěž pořádáme ve spolupráci s TV Spektrum a CK Vítkovice Tours.

Soutěž je určena klientům spol. PODA a.s. Na webu poda.cz bude po dobu konání soutěže uveřejněna soutěžní otázka a odkaz na webovou stránku, kde je uvedena správná odpověď na tuto otázku.

Každá správná odpověď na soutěžní otázku bude zaznamenána v chronologickém pořadí. Výhru získají klienti, jejich správná odpověď bude zaznamenána jako 1000, 2000 a 3000 v pořadí.

Pro zodpovězení otázky a zapojení se do soutěže se klient přihlásí svým klientským číslem Každý klient PODA a.s. se může zapojit a správně odpovědět celkem třikrát během doby trvání soutěže, přičemž každá odpověď bude uložena v pořadí a bude mít šanci být výherní.

V případě, že jeden klient zaznamená více než jednu výherní odpověď, bude za výherní považována pouze první z jeho odpovědí. Druhá a případná třetí odpověď budou nahrazeny odpovědí dalšího soutěžícího v pořadí.

Trvání soutěže je od pondělí 15.12. 2014 do čtvrtka 15.1. 2015.

Výhry

V soutěži budou odměněni 3 různí výherci. Každý obdrží 1 ks poukazu v hodnotě 10000 Kč vč. DPH, který bude moci uplatnit na zájezd dle vlastního výběru u partnera soutěže, cestovní kanceláře Vítkovice Tours s.r.o.

Jména výherců budou po ukončení soutěže uvedena na webu poda.cz. Výherci budou informováni nejpozději den po ukončení soutěže telefonicky na tel. kontakt, uvedený v systému spol. PODA a.s. Pokud nebude možné výherce kontaktovat telefonicky, bude o výhře informován e-mailem.

V případě, že se nepodaří výherce kontaktovat pomocí telefonu ani e-mailu, je výherce povinen kontaktovat spol. PODA a.s. sám na kontaktech uvedených na webových stránkách.

V případě, že nebude možné kontaktovat výherce ze strany PODA a.s. žádným ze způsobů uvedených výše a výherce sám nekontaktuje spol. PODA a.s. do 10 dní od zveřejnění jeho jména na webu poda.cz, získává nárok na výhru klient, jehož správná odpověď byla další následující v pořadí po tomto výherci.

Způsob předání a doručení poukazu výherci bude určen na základě domluvy s výhercem.

Další články k tématům - dovolená - soutěž - TV

Článek PODA a.s. ze dne pátek 19. prosince 2014

Další články od PODA a.s.

TV v mobilních zařízeních do konce května zdarma

Třikrát 10000 Kč pro výherce v novoroční soutěži Poda.cz