logo Poslat balík na Zaslat.cz

Poslat balík podle nejvýhodnější nabídky přepravců je snadné

Nepřizpůsobujte se balíku, poště ani kurýrovi - přizpůsobte balík sobě! Zaslat.cz sdružuje nabídky přepravních společností a podle zadaných parametrů přepravy porovnává a vybírá nejvhodnější výsledky. Pak už jen satčí balík zabalit a Zaslat.cz!

Cokoli kamkoli, pro firemního i privátního zákazníka, s různým rozpočtem, preferencí rychlosti, vždy nabídneme nejvýhodnější nabídku. Už nikdy nebudete muset jít zbytečně na poštu nebo dlouho prohledávat internet pro porovnání nabídek. Nabízíme zákazníkům služby většiny hlavních kurýrních společností od přepravy dokumentů, kusových zásilek a paletových zásilek k zásilkám nestandardních rozměrů či obsahujících nebezpečné látky (ADR).

Přeprava je zajišťována na úrovni lokální, národní, v rámci evropského společenství (EEA) i mezinárodní s důrazem na jednoduchost pro běžného uživatele a přidanou hodnotu pro internetové obchody a jiných pravidelných odesílatelů.

Vstupními údaji pro vyhledání přepravy je místo odkud a kam zásilku doručit a specifikace hmotnosti a rozměrů balíku. Zákazníkovi je následně zobrazena přehledná nabídka jednotlivých služeb řazená podle rychlosti doručení, ceny a dalších parametrů. Zákazník ihned vidí časový údaj o možném převzetí a následném doručení zásilky.

"Systém Zaslat.cz umožňuje zadávat zásilky také hromadně pomocí rozšířeného webového rozhraní ve speciální sekci webové aplikace. Další možností je import zásilek z CSV nebo XLS souboru. K dispozici je také napojení na systémy třetích stran pomocí webových služeb, tzv. API rozhraní (REST JSON/XML, SOAP XML). Tyto nástroje jsou vhodné pro zákazníky, kteří realizují větší počet zásilek - typicky e-shopy, kamenné prodejny, inzertní portály a další," vysvětluje další technické možnosti této originální aplikace Miroslav Michalko, ředitel společnosti CELKOM Praha, která Zaslat.cz spolu s e-shopem ShopBlackBerry.cz provozuje.

Důležitým faktorem při rozhodování zákazníka je také hodnocení přepravní služby. Po doručení zásilky je zákazníkovi dána možnost ohodnotit a okomentovat spokojenost a danou provedenou službou.

Systém umožňuje zadat do jedné webové objednávky více zásilek různých přepravců na odlišná místa. Platba za objednané služby je realizována on-line platební bránou s širokou nabídkou platebních nástrojů. Ihned po připsání platby je zásilka exportována do systému přepravce.

Každé zásilce je přiřazen jedinečný identifikační kód, pomocí kterého může zákazník sledovat aktuální stav jeho zásilky on-line. Webová aplikace Zaslat.cz je optimalizována pro zobrazení na všech běžných zařízeních s připojením na internet - počítač, tablet, mobilní telefon.

Služba Zaslat.cz je určena pro všechny, kteří potřebují přepravovat zásilky spolehlivě, rychle, levně. Ať se jedná o firmu, e-shop, malého podnikatele či soukromou osobu, která nechce stát ve frontě na poště, ušetříme čas a peníze všem.

Nezáleží na tom, zda máte připojení k internetu, smartphone či bežný telefon, vždy dokážeme zajistit přepravu čehokoliv kamkoli nejrychlejším či nejlevnějším způsobem.

Správný postup při podání zásilky:

  1. zadat odkud, kam, hmotnost případně dobírku, nejste limitovaní lokalitou ani počtem balíků
  2. vybereme ty nejlevnější nabídky podle preference rychlosti dodaní
  3. služba Zaslat.cz Teď - v Praze a Brně vyzvednutí balíku do 90 minut
  4. můžete přidat dodatečné služby jako je připojištění
  5. jednoduchá a rychlá platba platební bránou GoPay
  6. můžete si vytisknout štítek a připravit vaše zásilky
  7. kurýr Vás kontaktuje podle vyplněných požadavků nebo balík odnesete na podací místo
  8. svou zásilku máte celou dobu pod kontrolou
Další články k tématům - balík - eshop - pošta - přeprava - SOAP - tablet - XML - zásilky - Miroslav Michalko

Článek Poslat balík na Zaslat.cz ze dne středa 18. února 2015

Další články od Poslat balík na Zaslat.cz