logo PREMIER system, a.s.

Docházkový systém pro ERP PREMIER

Nové řešení docházkového systému, které bude plně integrováno v ERP PREMIER a provázáno se všemi jeho moduly, se může pyšnit stejnou komplexností a možnostmi, jaké nabízejí výrobci specializovaných docházkových systémů.

Hlavní výhodou docházkového řešení, které je přímou součástí podnikového informačního systému, je jeho přímá provázanost se všemi součástmi a databázemi ERP, zejména s modulu pro mzdy a personalistiku. Zákazníci tak nemusí vlastnit dvě různé softwarové platformy, a řešit jejich vzájemnou kompatibilitu a převody dat mezi oběma systémy. Tím se eliminují náklady za licence, rovněž odpadne riziko výskytu chyby při převodu dat.

Personalisté a mzdové oddělení mají rovněž k dispozici data o docházce zaměstnanců aktualizovaná v reálném čase. Dílčí vyhodnocení se proto mohou uskutečnit i v průběhu aktuálníního měsíce.

Přehlednost a propojení s terminály

Samozřejmostí je dvojúrovňové řízení přístupu pro zaměstance a pověřené řídící pracovníky a personalisty, přehledné grafické zpracování, snadná konfigurace a možnosti přizpůsobení pro evidenci přesčasů a podobně. Zajímavostí je například možnost přidání poznámky ke každému přerušení pracovní doby.

Tuto poznámku mají následně k dispozici všichni pověření uživatelé systému PREMIER, typicky perosnalisté, přímí nadřízení a mzdoví učetní. Vývojáři rovněž mysleli na pohodlnou evidenci docházky v odvětvích, jako služby či průmysl a výroba skrze moderní dotykové terminály, čipové a magnetické karty.

"Docházkový systém, který nyní dokončujeme, je plnohodnotným nástrojem, jenž si svými možnostmi ničím nezadá se specializovanými programy. Hlavně spojení evidence docházky s modulem pro mzdy poskytne uživatelům ideální řešení pro celkové řízení zdrojů. Stejně, jako u ostatních součástí systému PREMIER, jsme při vývoji novinky čerpali hlavně z poznatků a přání našich klientů. V současné době integrovaný docházkový systém ve stejném rozsahu mnoho českých výrobců ERP systémů nenabízí," doplňuje Jiří Sonek, obchodní ředitel PREMIER system, a.s.

Termín dostupnost pro koncové uživatele

Systém pro evidenci docházek vyvíjený pobočkou PREMIER system na Slovensku nyní prochází závěrečnými testy v provozních podmínkách a pro všechny zájemce z řad stávajících i nových uživatelů PREMIER system by měl být k dispozici ve třetím čtvrtletí letošního roku.

Další články k tématům - docházka - ERP - mzdy - terminál - zaměstnanci - Jiří Sonek

Článek PREMIER system, a.s. ze dne pondělí 30. června 2014

Další články od PREMIER system, a.s.