logo Prestigio Europe,spol. s r.o.

Digitální fotorámečky Prestigio

Prestigio uvádí na český a slovenský trh digitální fotorámečky určené především příznivcům moderně vybavené domácnosti či kanceláře. Digitální fotorámečky Prestigio kombinují nejnovější technologie s luxusním designem a snadnou obsluhou.

V nabídce jsou dva modely fotorámečků, menší 7" s označením DPF170 a větší model DPF510 s úhlopříčkou 10".

Fotorámeček DPF510

S rozlišením displeje 800 x 480 bodů, úhlopříčkou 10" a vnitřní pamětí s kapacitou 128 MB, umožňuje uživateli nahrát si do rámečku nejoblíbenější fotografie a vychutnávat si je v barvě a v pohybu libovolně dlouhou dobu.

Rozšiřující funkcí fotorámečku je zobrazování hodin a kalendáře. Díky zabudovanému reproduktoru může fotorámeček posloužit i jako digitální budík.

Fotografie lze přehrávat jak z SD, MMC, MS+CF datových karet, tak prostřednictvím USB 2.0 portu z flash disků.

Fotorámeček podporuje JPG a BMP, audio a video formáty MP3, MPEG a MPEG4, což umožňuje nejen prohlížení fotografií, ale i přehrávání hudby nebo krátkých videoklipů. Maximální komfort zajistí přiložený dálkový ovladač.

Fotorámeček DPF170

Menší model DPF170 disponuje rozlišením 480 x 234 bodů s úhlopříčkou 7".

Fotografie je možné prohlížet z externích paměťových karet, také pomocí USB portu a navíc má rámeček k dispozici samostatný USB Host.

Podobně jako model DPF510 podporuje funkci zobrazování hodin a kalendáře. Zajímavým rozšířením je funkce automatického zapnutí a vypnutí fotorámečku, která šetří energii.

Pro pohodlné prohlížení fotografií lze u obou modelů využít automatickou funkci rotování obrázků. Stačí tak pouze zastrčit kartu nebo USB a relaxovat.

Další články k tématům - digitální - DPF170 - DPF510 - fotografie - fotorámeček - Prestigio

Článek Prestigio Europe,spol. s r.o. ze dne pondělí 1. prosince 2008

Další články od Prestigio Europe,spol. s r.o.