logo Prestigio Europe,spol. s r.o.

Nové dámské tašky Prestigio na notebooky

Společnost Prestigio se rozhodla uvést na trh novou sérii dámských tašek na notebooky v moderních barvách a designu.

Mnoho žen s oblibou kombinuje pro dotvoření image stylové oblečení s dalšími doplňky. Mezi takové doplňky určitě patří také taška na notebook, která nemusí být pouze klasicky černá.

První dva modely z nové série stylových dámských tašek představují kombinaci estetiky, funkčnosti a kvality. Jsou dostupné ve dvou módních barvách. Lila, kterou přední světové módní magazíny označují za TOP barvu této sezony, a šedá pro ty dámy, které raději preferují nadčasovost. Menší model je určen pro notebooky až do velkosti 13,3", do většího modelu pohodlně umístíte klasický 15,4” notebook. V každé tašce je k dispozici kromě ochranného prostoru pro notebook, také dostatek místa na dokumenty, mobilní telefon, pera a jiné maličkosti, jež jsou každodenními pomocníky moderní ženy.

Tuto stylovou sérii doplňuje třetí elegantní taška, vyrobená z kvalitního materiálu a vhodná pro každodenní cestování. K tomu jsou přizpůsobena i kožená ucha tašky a odnímatelný ramenní popruh. Do tašky se bez problému vejde notebook až do rozměru 15,4", ostatní věci je možné skrýt do mnoha praktických kapsiček. Taška je dodávaná ve dvou moderních barevných odstínech červené a béžové. K tomuto třetímu modelu tašky získá její majitelka také kosmetickou taštičku ve stejném barevném provedení.

Ceny jednotlivých modelů série :

Další články k tématům - dámských - notebook - tašky

Článek Prestigio Europe,spol. s r.o. ze dne středa 8. července 2009

Další články od Prestigio Europe,spol. s r.o.