logo Prestigio Europe,spol. s r.o.

Prestigio DataRacer II od designéra Alfy Romeo

Prestigio představuje nový přírůstek do své produktové řady Racer - externí pevný disk Prestigio DataRacer II (DR2). Tento disk se podobně jako jeho předchůdce DataRacer I vyznačuje vysokým výkonem.

DataRacer II se liší od svého předchůdce DataRacer I dravějším designem, který vytvořili návrháři z kyperského studia Demades Design pod vedením Nicolase Demadese. Ten se mimo jiné podílel na tvorbě designu aut italské značky Alfa Romeo a automobilů skupiny DaimlerChrysler.

Prestigio DR2 je výkonným přenosným 2,5" eSATA diskem s kapacitou až 500 GB a rychlostí do 7200 ot./min. Je vybavený eSATA portem pro maximální přenosovou rychlost a k napájení využívá druhý USB 2.0 port. Pro zvýšení přenosové rychlosti až o 25 % v porovnání s běžnými externími disky je DR2 vybaven softwarovým Turbo módem od společnosti FNet.

Tento plug-and-play disk je kompatibilní se současnými operačními systémy společnosti Microsoft, Mac OS a Linux. Každý zákazník už tradičně dostane společně s DR2 i ochranné kožené pouzdro ve stejném barevném provedení.

Základní charakteristiky :

Prestigio DR2 je k dispozici v následujících kapacitách a cenách :

Další články k tématům - DataRacer - design - disk - DR2 - eSATA - Prestigio

Článek Prestigio Europe,spol. s r.o. ze dne úterý 11. srpna 2009

Další články od Prestigio Europe,spol. s r.o.