logo Prestigio Europe,spol. s r.o.

Prestigio vyhlašuje Mezinárodní fotografickou soutěž 2009

Prestigio oznamuje návrat své Mezinárodní fotografické soutěže, která se koná od 15. září do 30. listopadu 2009. Určena je amatérským i profesionálním fotografům, bez ohledu na jejich věk či zkušenosti.

Jediným předpokladem je znázornění jedné ze základních hodnot značky Prestigio - elegance, výkon a inspirace. Od roku 2004 se již stalo tradicí, že Prestigio každoročně pořádá několik uměleckých soutěží zaměřených na podporu značky a umělců z celého světa. Poslední Mezinárodní fotografická soutěž Prestigia zaznamenala více než 500 přihlášek od soutěžících z 35 zemí.

Od 15. září do 30. listopadu 2009 mohou amatéři i profesionálové zasílat fotografie jakéhokoliv žánru a podělit se tak o svou práci s celým světem. Soutěž má jen velmi málo pravidel, každá fotografie musí především znázorňovat a vyjadřovat jeden z následujících konceptů: elegance, výkon a/nebo inspirace.

Každý z těchto pojmů je široký a může být vyjádřen několika způsoby.

Autoři fotografií tak mají dostatek volnosti pro své vyjádření :

Všechny fotografie ohodnotí porota složená z profesionálů a nejkreativnější dílo obdrží hlavní cenu Prestigio Grand Prix a 1000 USD v hotovosti. Tým společnosti Prestigio také vybere nejlepší fotografii v každé kategorii, jejíž autor obdrží 300 USD v hotovosti a vybraný produkt společnosti Prestigio. Návštěvníci internetových stránek Prestigio budou moci také hlasovat, přičemž vítěz ceny „Public´s Choice“ dostane skvělý produkt z portfolia společnosti.

Další články k tématům - fotografie - Prestigio - soutěž

Článek Prestigio Europe,spol. s r.o. ze dne středa 2. září 2009

Další články od Prestigio Europe,spol. s r.o.