logo PROJEKTMEDIA s.r.o.

Dynamické židličky pro zdravé sezení

PROJEKTMEDIA přináší na český trh jedinečnou dynamickou židličku, která najde své využití ve školkách, školách, na hřištích i v domácnostech. Vyhoví dětem i dospělým - zkrátka všem od 3 do 100 let!

Každý z nás jistě zná balanční míč, který prospívá páteři, podporuje správné držení těla a posilování zádových svalů. Často se užívá i při rehabilitačních cvičeních a pro jedince trpícími bolestmi zad.

Princip naší židličky je velmi podobný, navíc má oproti balančním míčům jednu velikou výhodu, kterou ocení zejména ředitelky a učitelky ve školkách či školách, nezabere zdaleka tolik místa a lze snadno stohovat i několik kusů na sebe.

Jedná se o produkt s jednoduchým a čistým designem, který díky přitažlivému designu umožňuje mnohostranné využití. Řízený volný pohyb při sezení stimuluje celé tělo různými způsoby, napomáhá relaxaci a zvyšuje pocit pohody. Tělo i mysl jsou aktivovány produktivním způsobem.

Konvexní konstrukce základny umožňuje pružnost ve všech směrech. Korpus vyrobený z polypropylenu je velmi stabilní, pevný a zároveň výrazně lehký. Díky mírně prohnutému podsedáku směrem ke středu a oblým hranám nabízí stolička flexibilní posezení se zdravým držením těla.

Povrch sedací plochy má protiskluzovou úpravu zvyšující bezpečnost sezení. Toto měkké polstrování zabraňuje uklouznutí během dynamického sezení.

Můžete si vybrat z různých barevných variací: antracitová, bílá, světle zelená, zelená, světle modrá, tmavě modrá, oranžová, tmavě červená.

Velikosti židliček:

Cena je pro všechny typy i barvy jednotná - 1790 Kč včetně DPH.

Sedněte si zcela jednoduše, pohodlně a hlavně zdravě.

Článek PROJEKTMEDIA s.r.o. ze dne úterý 16. října 2018

Další články od PROJEKTMEDIA s.r.o.