logo PROJEKTMEDIA s.r.o.

Interaktivní výuka pro předškoláky

Výuka s Magic Boxem probíhá formou kolektivní hry ve skupině, kde všechny dětí sedí kolem interaktivní projekční plochy a dohromady tvoří celkový výsledek. Využíváním interaktivních technologií se přitom děti rozvíjejí v mnoha oblastech.

Magic Box přenáší výuku dětí z nepříliš praktické zdi (např. interaktivní tabule) do jejich nejpřirozenějšího herního prostředí, tedy na zem. Navíc mobilita jednoduchého zařízení představuje velkou výhodu pro využití ve více třídách. V současném době, kdy jsou děti schopné ovládat samostatně počítačovou techniku, je výuková projekce velmi motivující. Projekce na zem je pro děti velmi vhodná i z pozice dostupnosti.

Významnou roli zaujímá Magic Box i při práci s dětmi s fyzickým postižením. Díky umístění pracovní plochy na zemi jsou hry dostupné všem a tedy v rámci fyzioterapie a ergoterapie pomáhá kombinovat několik činností současně - například pohyb, úchopovou motoriku, logické myšlení, koncentraci a komunikaci apod.

Magic Box je cenově přijatelné řešení, které v sobě ukrývá špičkový interaktivní projektor, malý, ale výkonný počítač s WiFi a ozvučením. Je určeno pro každé předškolní zařízení či prvostupňovou školu, družinu či dětskou nemocnici, která chce učit moderně, prakticky a líbí se jí forma - škola hrou!

Elektronické pero, kterým se Magic Box ovládá, zábavnou formou napomáhá dětem osvojit si správný úchop, o který jde v ergoterapii především. Vše je zábava, promyšleně předkládané úkoly maximalizují ergoterapeutický efekt, děti se ale přitom plně soustředí na hru.

Magic Box získal již druhou zlatou medaili v soutěži Český výrobek roku - letos za rok 2017 v kategorii Elektronika.

Další články k tématům - děti - ergoterapie - fyzioterapie - hra - projektor - škola - tabule - výuka - WiFi

Článek PROJEKTMEDIA s.r.o. ze dne pátek 1. prosince 2017

Další články od PROJEKTMEDIA s.r.o.