logo PROJEKTMEDIA s.r.o.

Nové lampy mnoha typů do více než 150000 projektorů

Dosloužila lampa vašeho projektoru a potřebujete ji rychle vyměnit? Stačí si objednat novou na elampy.cz. Pro kompletní servis vašeho přístroje jej můžete zaslat na adresu PROJEKTMEDIA, kde po předchozí dohodě projektor odborně vyčistíme a vadnou lampu vyměníme.

Pokud máte projektorů více, může k vám přijet po domluvě náš technik,na místě zařízení demontuje, provede základní čištění, nutnou výměnu lampy a třeba i filtru. Jsou-li přístroje pod stropem, nainstaluje je zpět, včetně jejich základního nastavení.

U organizací, které vlastní větší množství projekční techniky, lze připravit i návrh servisní smlouvy. Poté se naše firma v pravidelných dohodnutých intervalech o váš park AV techniky stará automaticky.

Prodejem náhradních projekčních lamp a servisem projektorů a se firma PROJEKTMEDIA zabývá již mnoho let a profesionální tým techniků je pro tento servis odborně vyškolen.

Bonus navíc

Pro školy a státní instituce v rámci České republiky poskytujeme slevu ve výši 5% na veškerý sortiment zboží z eshopu elampy.cz.

A ještě jeden dárek pro všechny zákazníky - k lampám objednaným přes eshop dostanete navíc jedno balení stlačeného vzduchu na bezvadné vyčištění vašeho projektoru spojené s výměnou lampy!

Další články k tématům - eshop - lampa - projektor - servis

Článek PROJEKTMEDIA s.r.o. ze dne úterý 25. září 2018

Další články od PROJEKTMEDIA s.r.o.