logo PROJEKTMEDIA s.r.o.

3D obraz vašich produktů se bude díky MagicFan vznášet nad hlavami zákazníků

MagicFan je nový reklamní nástroj pro tvorbu holografického obsahu s efektem 3D obrazu libovolných rozměrů v prostoru. Dokáže tak revolučním způsobem přitáhnout pozornost a dá se jednoduše a velmi efektivně využívat na akcích s velkou návštěvností lidí - nákupní centra, kina, hotely, výstavy, kongresy apod.

Společnost PROJEKTMEDIA představuje žhavou novinku MagicFan - zobrazovací zařízení, které díky rotaci vytváří 3D efekt holografického obrazu vznášejícího se v prostoru. Lidé, kteří jdou kolem se v 99% případů zastaví a věnují pozornost vašemu sdělení.

Mezi hlavní přednosti tohoto zařízení je umění přitáhnout pozornost, flexibilní možnost montáže a změny obsahu. Stačí jen nahrát vhodnou 3D animaci, nebo video a máte o zájem zákazníků postaráno!

MagicFan je dodáván ve třech velikostech, 50, 65 a 100 cm v průměru. MagicFany je možné kombinovat a vytvořit tak 3D efekt libovolných rozměrů.

MagicFan je k dispozici i formou pronájmu a přesvědčit se o jeho výhodách a přednostech na vlastní oči - cena je 9900 Kč (s DPH) / měs.

Pronájem MagicFan zahrnuje:

Volitelné služby MagicFan:

Další články k tématům - 3D animace - holografický obraz - MagicFan - pronájem - reklama - video - zákazník - zdarma

Článek PROJEKTMEDIA s.r.o. ze dne pátek 17. května 2019

Další články od PROJEKTMEDIA s.r.o.