logo PROJEKTMEDIA s.r.o.

Průvodcovské systémy pro vnitřní i venkovní použití s dostatečným dosahem signálu

Moderní průvodcovské systémy jsou vhodné pro muzea, galerie, hrady, zámky, výrobní haly a jiné prostory, kde je třeba sdělovat širšímu publiku informace. Nikdy se neunaví a mluví až 10 světovými jazyky.

Potřebujete svým návštěvníkům podat snadno všechny potřebné informace? Místo papíru využívejte technologie 21. století a předávejte jim je moderně a zábavně. Díky jejich nasazení budete mít vyšší návštěvnost i ze zahraničí a přitom spokojenou klientelu, která se bude ráda vracet. Důležitá jsou doporučení vašich návštěvníků, která přesvědčí spoustu dalších osob, aby zavítali právě k vám.

Moderní průvodcovské systémy zajistí vždy dokonalé spojení mezi průvodcem a posluchačem. V nabídce máme kompletní sety, nebo i jednotlivé komponenty jako vysílače, přijímače, mikrofony, nabíječky či sluchátka.

Průvodcovskou techniku jsme dodali např. na Pražský hrad a do Památníku Terezín. Velmi dobře funguje v pražském Lobkowitz paláci a v mnohých světových muzeích i galeriích.

Rádi bychom vám nabídli průvodcovské systémy od německé firmy Tonwelt, kterou v ČR zastupujeme a dalších značek jako například Sennheiser.

Jedná se o průvodcovské sady a audioprůvodce, které vynikají svojí kvalitou, odolností, všestranností, jednoduchostí použití a spolehlivostí.

Pokud budete mít zájem, rádi vám tyto výrobky předvedeme.

Další články k tématům - audio - galerie - hrad - mikrofon - muzeum - posluchač - průvodce - přijímač - Sennheiser - sluchátka - Tonwelt - vysílač

Článek PROJEKTMEDIA s.r.o. ze dne úterý 17. dubna 2018

Další články od PROJEKTMEDIA s.r.o.