logo PROJEKTMEDIA s.r.o.

Průvodcovské systémy LINKX se uplatní v mnoha oborech

Žhavou novinkou jsou modely LINKX TG 200, TG 201 a TG 288. Modelová řada TG 288 poskytuje optimalizované funkce a díky novým technologiím získáte rozšířený frekvenční rozsah s možností využití více aktivních skupin v jedné oblasti současně.

Průvodcovské sady se využívají v muzeích, hradech, zámcích a všude tam, kde potřebujete větší skupině návštěvníků sdělit zajímavé informace. Návštěvníci navíc ocení kompaktní rozměry a automatickou synchronizaci vysílacího kanálu s vysílačem. Přístroje tak nepotřebují složitou obsluhu a díky tomu ji zvládne každý návštěvník. 

Průvodcovské systémy řady TG navíc po skončení akce pohodlně nabijete pomocí dobíjecích stanic, které vrátí přístroj do původního nastavení. Díky dobíjecím bateriím a automatickému vypínání přístroje po dvaceti minutách nečinnosti šetříte nejen životní prostředí, ale i energii v bateriích. Tu pak můžete využít pro další skvělé zážitky návštěvníků.

Rádi Vám poradíme s výběrem vhodné modelové řady od výrobce průvodcovských sad LINKX. Nabízíme také možnost zapůjčení nové a výkonné sady LINKX TG 201 pro prezentace a jiné akce.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, jistě budete spokojeni.

Další články k tématům - hrad - LINKX - muzeum - průvodce - sluchátka - vysílač

Článek PROJEKTMEDIA s.r.o. ze dne středa 12. prosince 2018

Další články od PROJEKTMEDIA s.r.o.