logo PROJEKTMEDIA s.r.o.

Praktické výtahy na projektory pro domácí kina, hlediště, zasedačky i konferenční sály

Nabízíme výtahové systémy pro projkční plochy s různými délkami výsuvu a hmotnostním zatížením. Všechny systémy mají kontaktní relé pro připojení automatizačních systémů, jako je Creston, AMX nebo stěnový spínač a v neposlední řadě RF ovládání.

Víme, že vybavení firemních prostor musí nejen skvěle fungovat, ale i dobře vypadat, proto nabízíme a instalujeme ty nejlepší designové produkty od předních světových výrobců.

Mezi ně patří např. elektrická podhledová plátna zn. Kauber nebo třeba ne zcela běžné výtahy na projektory, které vynikají skvělým designem, jednoduchou funkčností a prvotřídní kvalitou.

Elektrický výtah napojený navíc na centrální řídící systém je velmi praktická věc do místností, kde nechcete, aby byl projektor vidět u stropu, když se zrovna nepoužívá. Jsou-li skryty pod podhledem, tak nezasahuje jak projekční plátno, tak ani projektor do prostoru a neruší charakter místností.

Výtah na projektor naši zákazníci rádi využívají např. v hotelích, designových zasedacích místnostech, ale dnes třeba i u běžných domácností. Ukrytý projektor v podhledu zabere minimum prostoru a je navíc v bezpečí před jakýmkoliv zásahem zvenčí. Výtah na projektor je tedy nejen praktickým, ale i skvělým doplňkem mnohých interiérů.

Společnost PROJEKTMEDIA je jedničkou ve svém oboru! Naši práci máme rádi, stejně tak jako spokojenost zákazníků. Naší prioritou je preciznost odvedené práce a 100% funkčnost dodaných AV celků. Máme za sebou stovky instalací audiovizuální techniky a mnoho spokojených zákazníků.

Pokud nám svěříte svůj audio a video projekt, tak vám ho připravíme od začátku do konce, vyřešíme nadčasově, aby i po několika letech plnil svoji funkci.

Projekt zajistíme od realizace stavebních úprav a často potřebných zásahů do stávající elektroinstalace, až po dodání špičkové prezenční techniky či osazení nábytku moderními přípojnými místy. Nakonec vše intuitivně nastavíme tak, aby obsluhu veškeré techniky zvládl s radostí každý z vás.

Hledáte spolehlivého partnera pro vybavení vaši nové zasedací místnosti, školicích prostor nebo chytré třídy moderní audiovizuální technikou? Sháníte zajímavé AV prvky, které ne všichni na našem trhu s AV technikou nabízejí?

Máte-li nějaké dotazy, ozvěte se a my Vám je rádi zodpovíme.

Další články k tématům - automatizace - design - elektroinstalace - Kauber - projektor - video - výtah - zasedačky

Článek PROJEKTMEDIA s.r.o. ze dne úterý 18. září 2018

Další články od PROJEKTMEDIA s.r.o.