logo QuBit Conference

QuBit Conference Prague 2020

QuBit Conference Prague 2020 je komunitní událostí spojující východ a západ - v rámci kybernetického trhu funguje již sedmým rokem v regionu střední a východní Evropy. Při registraci můžete uplatnit slevový kupon: ITPOINT10QuBit2020, kterým snížíte účastnický poplatek o 10%. Akce je online a koná ve dnech 23. - 24. 9. 2020.

QuBit Conference sdružuje komunitu expertů v oblasti kybernetické bezpečnosti, manažery, akademiky a vládní sektor nejen ze střední a východní Evropy, ale i z dalších zemí.

Sedmá výroční konference o kybernetické bezpečnosti nabízí delegátům jako obvykle vynikající řečníky, kteří zastupují společnosti a organizace jako jsou FBI, CIA, LIFARS, Flowmon Networks, Citadelo, Raiffeisen Bank International, Tatra banka a mnohé jiné.

Konference vytváří skutečné zázemí pro sdílení aktuálních informací, případových studií a reálných zkušeností z praxe na mnohá témata, jako jsou např. ransomware, balware, botnet, Risk management, SIEM, AI, Machine learning a mnoho dalších.

Investujte do sebe a zajistěte si svá místa hned s 10% slevovým kódem: ITPOINT10QuBit2020

První den konference - úterý 23. 9. 2020 bude věnován třem celodenním praktickým tréninkům.

Zaměření tréninků na:

V dalších dvou dnech proběhne konference ve dvou paralelních sekcích. Díky tomu se mohou účastníci rozhodnout, která témata a prezentace upřednostní.

QuBit si váží svého publika a umožňuje mu sdílet hodnotné informace bez jiných rušivých vlivů trhu tím, že v maximální míře eliminuje prodejní obsah prezentací.

Agenda 2020 je už k dispozicí k nahlédnuti, zde je krátký prohled prezentací:

Díky komunitní atmosféře a networkingu QuBit nabízí mnohé příležitosti k získání nových obchodních partnerů, propagaci své firmy a budování přátelských vztahů.

Máte-li jakékoli dotazy, kontaktujte prosím tým QuBit na adrese info@qubitconference.com.

Článek QuBit Conference ze dne čtvrtek 30. ledna 2020

Další články od QuBit Conference

QuBit Conference Prague 2020

QuBit Conference Prague 2019