logo Rittal Czech, s.r.o.

Inovativní produkty a řešení Rittal na průmyslovém veletrhu v Hannoveru

Společnost Rittal představí ve dnech 13. - 17.4. 2015 na letošním průmyslovém veletrhu v Hannoveru svou produktovou nabídku s přidanou hodnotou pro zákazníky v oblastech IT a průmyslu.

Společnosti skupiny Friedhelm Loh Group, Eplan, Cideon, Rittal a Kiesling, nabízejí vysoce pokročilá řešení, která zlepšují procesy hodnotového řetězce v době M2M a inteligentních továren (v Německu označované jako Industry 4.0). Společnostem se podařilo spojit své výhody pro dosažení jedinečné synergie ve prospěch jejich průmyslových zákazníků.

M-CAD a E-CAD data (RiCAD 3D, Eplan Data Portal), výkonné softwarové nástroje (Eplan Electric P8, Eplan Pro Panel, Rittal Therm a Rittal Power Engineering), automatizace a M2M technologie významně zvyšují efektivitu.

Společnost Rittal bude rovněž prezentovat svůj program technologických partnerů pro modulární systém Ri4Power. Tato iniciativa podporuje mezifiremní spolupráci umožňující návrh a realizaci rozváděčů v souladu s normou IEC 61439. I v roce 2015 budou přední společnosti jako ABB, Eaton, Emerson, GE, Inotec, Janitza, Siemens a Trips pokračovat v rámci tohoto programu ve spolupráci s Rittalem.

Dále bude společnost Rittal prezentovat výhody svého systému rozváděčových skříní TS 8 - jehož bylo vyrobeno již více než 10 milionů kusů a je používán v 90% průmyslových odvětví po celém světě. Navíc Rittal představí své novinky pro oblast rozvodu proudu - například nový 185 mm systém přípojnic - a v oblasti chlazení rozváděčů - LCP (liquid cooling package).

Významnou součástí nabídky společnosti Rittal, rovněž prezentovanou na hannoverském veletrhu, je i oblast IT infrastruktury, bez které jsou nemyslitelné návrh a realizace plně automatizované výroby prezentované v rámci iniciativy Industry 4.0. Ucelené portfolio obsahuje celou řadu komponent, systémů a řešení pro škálovatelnou a flexibilní IT infrastrukturu - od IT rozváděčů až po datová centra.

Rittal bude v rámci hannoverkého veletrhu přítomna i na dalších třech prezentačních plochách:

Sesterské společnosti Eplan a Cideon se budou prezentovat na stánku D18 v hale 7.

Další články k tématům - automatizace - infrastruktura - M2M - rozváděč - software - veletrh

Článek Rittal Czech, s.r.o. ze dne úterý 31. března 2015

Další články od Rittal Czech, s.r.o.