logo Rockwell Automation s.r.o.

Digitalizace průmyslového odvětví s bezpečnostní ochranou Avnet technologií

Díky akvizici Avnet Data Security bude společnost Rockwell Automation schopna poskytovat ucelenější řešení kybernetické bezpečnosti v procesech digitalizace průmyslového odvětví. Starší strategie fyzické bezpečnosti k ochraně výrobních operací v éře Průmyslu 4.0 již dnes nestačí.

Avnet Data Security - izraelský poskytovatel kybernetické bezpečnosti disponuje více než dvacetiletou zkušeností s dodáváním kybernetických služeb. Nabízí kompletní sadu IT/OT kybernetických služeb a řešení od hodnocení, testování penetrace, síťových a bezpečnostních řešení a školení až po konvergované IT/OT řízené služby.

Kybernetická bezpečnost je v současné době velmi ožahavé téma, které je spojené s rozšiřující se digitalizací průmyslového odvětví. Dnes a denně průmyslové podniky čelí možnosti kybernetického útoku a díky této akvizici společnost Rockwell Automation bude schopna nabídnou ucelenější řešení ochrany před těmito útoky.

Kybernetická bezpečnost je jednou z nejrychleji rostoucích částí obchodu se službami Rockwell Automation. Vzhledem k vývoji zpracovatelského průmyslu, který se stal propojenějším než kdykoli předtím.

Svou komplexní sadou služeb a řešení pomáhá společnost Rockwell Automation svým zákazníkům vyvíjet, udržovat a rozvíjet proaktivní strategie kybernetické bezpečnosti.

Rozsáhlé zkušenosti týmu Avnet pomůžou Rockwell Automation rozšířit odborné znalosti z oblasti IT/OT kybernetických a síťových technologií a tím podpořit strategický cíl dosažení dvojciferného růstu v oblasti informačních řešení a služeb.

Dohoda o získání soukromé společnosti Avnet Data Security, LTD byla podepsána 13. 1. 2020. Transakce podléhá obvyklým schvalovacím procesům a neočekává se, že bude mít významný dopad na finanční výsledky společnosti Rockwell Automation v roce 2020.

Získání Avnetu je pro Rockwell Automation významným krokem i z pohledu aktuálního zaměření českého trhu.

O společnosti Avnet Data Security, LTD

Izraelský tým společnosti Avnet tvoří desítky odborníků na kybernetiku, školitelů, seniorních konzultantů, výzkumných pracovníků a inženýrů systémové integrace, z nichž každý má ve svém oboru bezkonkurenční znalosti.

Avnet od roku 1995 buduje pružnou kybernetickou bezpečnost v celosvětovém měřítku - společnost nashromáždila v tomto vysoce náročném specializovaném sektoru bezkonkurenční znalosti a osvědčené postupy.

Další články k tématům - akvizice - Avnet - bezpečnost - digitalizace - Průmysl 4.0 - výroba

Článek Rockwell Automation s.r.o. ze dne pátek 14. února 2020

Další články od Rockwell Automation s.r.o.