logo Rosch s.r.o.

Sintony60 je anděl strážný pro Váš příbytek

Zabezpečovací systém Siemens Sintony60 je kombinací nejmodernější technologie s atraktivním vzhledem a je určen pro domácnosti a malé firmy. Má drátové i bezdrátové provedení, možnost dálkového ovládání a konfigurace z PC, výběr z barevných variant vzhledu, eliminuje svou technologií falešné poplachy s ohledem na domácí mazlíčky - zkrátka splňuje nejvyšší nároky uživatelů ...

Do bedlivě střeženého Hádova království nepronikne jediný sluneční paprsek, hlavní vchod do podsvětí totiž střeží bájný tříhlavý pes Kerberos.

Ale málokdo z nás vlastní takový zabezpečovací systém, a spoléhat se na náhodu se už jaksi nevyplácí. Jak si máme ochránit svůj příbytek ?

Spousta z vás si řekne typickou větu : "coby nám asi tak ukradli !", jiní se budou spoléhat na zámek ve dveřích nebo na všímavost souseda. Ale, proč by měla většina z nás zlodějům vlastně pomáhat ? Zámek je dnes záležitost překonatelnou během několika vteřin - vybíleno - přijdete o majetek a také o pocit bezpečí ve svém vlastním domě !

Jaké jsou tedy možnosti, při legální obraně proti zlodějům ? V zásadě jsou dvě. Mechanicko - zábranné a elektronické zabezpečovací systémy. Ideální je vždy jejich kombinace.

Dokážete si vzpomenout na nějaké sci-fi filmy ? Nepřitahovali vás právě ty jejich neskutečně vychytané senzorové otevírání (star treek) a zavírání všeho, na co hrdinové sáhnou ? Elektronická alternativa už není jen příslibem budoucnosti, ale již i dnešní realitou.

Na rozdíl od jiných metod se elektronický systém nesnaží zabránit pachateli, aby vnikl do prostoru. Naše elektronické zabezpečení hlásí narušení objektu v okamžiku, kdy je pachatel uvnitř. Má ho totiž, co nejdříve a spolehlivě lapit pomocí detektorů a signalizace.

Stále ještě přemýšlíte nad tím, jak zabezpečit svůj dům či byt ? My pro vás máme řešení !

Vysoce nadstandardně kvalitní elektronické zabezpečení (EZS – Siemens Sintony 60) s připojením na některý ze zásahových monitorovacích systémů. Mozkem celého systému je ústředna. Ta nabízí drátové i bezdrátové provedení, možnost dálkové ovládání a pohodlného nastavování třeba z PC. Můžete si vybrat z různých barevných variant vzhledu, eliminuje svou technologií falešné poplachy např. s ohledem na vaše domácí mazlíčky. Dále dostane k vybrání několik typů uživatelských kódů např. PIN, bezdrátový uživatel, přístupové karty atd. Více vám sdělí naši specialisté.

Proč si dopřát systém Sintony60 ?

Při pouhém i když kvalitním mechanickém zabezpečení počítejte s cenou od 10 000Kč a několika hodin montáže od profesionálů. Pojišťovny však mají rády klienty, kteří vynaloží nejenom mechanickou námahu a finance na zabezpečení své nemovitosti u specializované firmy, ale umí u toho všeho také přemýšlet více do budoucna. Podle toho se i pak chovají při uzavírání pojišťovacích smluv.

V případě zajištění Vašeho bytu, kanceláře a majetku systémem Syntony60 se Vaše platby mohou snížit až o 30 % ! Ještě stále chcete spoléhat na sousedku nebo na oprýskanou fasádu vašeho domu ? Někteří naši klienti systému Sintony60 po vlastních zkušenostech říkají STRÁŽNÝ ANDĚL - a to díky jeho neviditelným, avšak přesto účinným schopnostem, díky kterým ochránil jejich hodnoty.

Článek Rosch s.r.o. ze dne úterý 25. září 2007

Další články od Rosch s.r.o.