logo SafeDX s.r.o.

Startup Signals Network spoléhá na datacentrum SafeDX

Společnost Signals Network vyvíjející nástroj na pokročilou analýzu trhu s kryptoměnami a zjednodušení jejich obchodování s využitím umělé inteligence, zvolila pražské datacentrum SafeDX pro provoz své infrastruktury.

Kryptoměny, investice do nich a spekulace s novými druhy měn patří aktuálně mezi nejdiskutovanější témata mezi investory. V souvislosti s tím roste i zájem investorů o podporu startupů pomocí ICO (Initial Coin Offering, Počáteční nabídka mincí), což je stále populárnější metoda získávání finančních prostředků krypto startupů.

Denní obchodování kryptoměn je podobné obchodování na akciovém trhu, ten je ale výrazně transparentnější a existuje zde řada ověřených nástrojů pro usnadnění obchodování i predikci trhu.

Tým vývojářů a specialistů na strojové učení Signals Network vytváří platformu, která umožňuje na bázi historických dat a umělé inteligence sledovat indikátory možného vývoje měn a podle nich přizpůsobit obchodování kryptoměn s cílem maximalizovat profit.

Každý uživatel si na platformě může jednoduše vytvořit vlastní obchodní strategii, včetně nastavení automatického režimu nákupu a prodeje. Signals Network nabízí i možnost vyzkoušet si nástroj v testovacím centru Signals ještě před nasazením do ostrého režimu.

"Spolupráce se společností Signals Network je dalším projektem, pro které především jsme naše datacentrum nové generace budovali. Díky softwarově definované architektuře a pokročilým technologiím Intel jsme schopni nabídnout tak vysokou úroveň výkonu při současném zachování efektivity provozu, které jsou potřebné pro shromažďování a zpracovávání terabajtů dat z trhů s kryptoměnami," říká Martin Smekal, CEO společnosti SafeDX.

Signals Network je jeden z nejúspěšnějších startupů zaměřujících se na vývoj nástrojů pro pokročilou analýzu trhu s kryptoměnami a zjednodušení jejich obchodování s využitím umělé inteligence a hlubokého učení.

"Partnerství se společnostmi SafeDX a Foxconn nám dává jistotu, že naše platforma dokáže nabídnout takovou škálovatelnost, konektivitu a celkovou spolehlivost, aby poskytovala bezproblémovou službu v reálném čase desítkám tisíc obchodníků najednou. Vzhledem k našemu kontinuálnímu růstu předpokládáme, že spolupráce se SafeDX nám pomůže se etablovat jako jedna z nejsilnějších a uživatelsky nejpřívětivějších platforem na stále se rozvíjejícím trhu obchodování s kryptoměnami," říká Pavel Němec, Executive Director, Signals Network.

Datacentrum SafeDX s jedním z největších OpenStack clusterů v regionu střední a východní Evropy poskytuje vysokovýkonné výpočetní prostředí potřebné pro běh i těch nejnáročnějších výpočetních úloh souvisejících se zpracováním enormního objemu dat při analýze a predikci trhu s kryptoměnami.

Článek SafeDX s.r.o. ze dne středa 24. října 2018

Další články od SafeDX s.r.o.