logo Safetica Technologies s.r.o.

Safetica posiluje důraz na ochranu dat v cloudu

Richard Brulík - nový ředitel společnosti po 7 letech střídá ve vedení Petra Žikeše, který bude mít nově na starosti rozvoj strategických partnerství firmy. Safetica ještě letos plánuje nabírat další odborníky do vývoje i product managementu.

"Naší prioritou je orientace na zahraniční trhy, kde má již Safetica silné jméno a postavení. Daří se jí otevírat nové distribuční kanály a strategická partnerství. Z produktového hlediska plánujeme posílit důraz na ochranu dat v cloudu a zrychlit distribuci směrem k MSP a SaaS," říká Richard Brulík, ředitel společnosti Safetica Technologies.

Richard Brulík přichází ze společnosti Kentico Software, kde působil jako Vice President of Global Sales. V minulosti kromě 5 let v Kentico Software působil mimo jiné v top managementu společnosti Y Soft.

Safetica krom CEO posiluje i na dalších pozicích ve vedení. Například se může pochlubit novým marketingovým ředitelem. Na tuto funkci se posunul Pavel Šarbort ze svého působení ve Vídni.

Zároveň přivítala nového šéfa mezinárodního obchodu Armanda Maghariana, který v minulosti vedl mezinárodní expanzi v IT firmách Blue Dynamic a 2N.

Safetica je původně brněnská společnost, jejíž počátky sahají do roku 2007. V současnosti je známější v zahraničí, kde působí ve více než 110 zemích.

Svá řešení v oblasti bezpečnosti firemních dat poskytuje přes 2000 zákazníkům.

Další články k tématům - cloud - kyberbezpečnost - MSP - SaaS - Petr Zikeš - Richard Brulík - Pavel Šarbort

Článek Safetica Technologies s.r.o. ze dne středa 10. června 2020

Další články od Safetica Technologies s.r.o.