logo Safetica Technologies s.r.o.

Řešení ochrany dat Safetica získávají ocenění v mezinárodních soutěžích

Společnost Safetica Technologies vyhrála prestižní ocenění Red Herring TOP 100 Europe, obsadila stříbrnou pozici v Cybersecurity Excellence Awards, kde získala také nejvíce hlasů od veřejnosti, a bronz na Info Security PG’s Global Excellence Awards.

Vítězství Red Herring TOP 100 Europe

Ceny Red Herring TOP 100 od roku 1996 oceňují nadějné technologické společnosti z Evropy, Asie a Ameriky. Z každého regionu se důsledně posuzuje více než tisíc soukromých firem podle více než 20 kritérií jako jsou finanční zdraví, technologická inovace, podnikatelská strategie a tržní podíl. Následně se sestaví žebříček TOP 100 společností.

"Moc si vážíme ocenění i pozitivních ohlasů, které jsme získali. Utvrzuje nás v tom, že svou práci děláme dobře, a společně s našimi zákazníky to tak vnímá i odborná veřejnost. Pro nás všechny je tato pozitivní zpětná vazba motivací, ale i závazkem do budoucna, který rozhodně bereme vážně," komentuje úspěch Petr Žikeš, CEO Safetica Technologies.

"V letošním roce nebyl výběr těch nejlepších firem vůbec jednoduchý. Bylo to velmi těžké rozhodování, protože spousta společností překročila v evropském technologickém ekosystému během krátké doby významné mezníky. Ale po mnoha úvahách a diskuzích jsme náš seznam konečně zúžili na 100 vítězů. Věříme, že Safetica Technologies ztělesňuje vizi, úsilí a inovace, které definují úspěšný podnikatelský záměr. Safetica by měla být hrdá na svůj úspěch, protože konkurence byla velmi silná," říké Alex Vieux, vydavatel a CEO Red Herring.

Druhé místo v Cybersecurity Excellence Awards

Stříbrnou pozici Safetica ovládla na Cybersecurity Excellence Awards v kategorii Data Leakage Prevention. Souběžně s oceněním od odborné poroty vyhrála Safetica také hlasování veřejnosti.

Cybersecurity Excellence Awards hodnotí společnosti i jednotlivce a jejich inovativní práci v oboru. Tato ocenění jsou uznáním za vynikající kvalitu služeb a produktů v oblasti kybernetické bezpečnosti.

Třetí místo na Info Security PG’s Global Excellence Awards

Safetica uspěla i na výročním 15. vyhlášení cen Info Security PG’s Global Excellence Awards. V kategorii Data Leakage-Protection/Extrusion Prevention získala 3. místo.

Toto prestižní celosvětové ocenění vyzdvihuje firmy starající se o počítačovou bezpečnost, informační technologie a jejich špičkové produkty, řešení a služby.

Další články k tématům - bezpečnost - inovace - ocenění - Petr Žikeš - Alex Vieux

Článek Safetica Technologies s.r.o. ze dne středa 6. března 2019

Další články od Safetica Technologies s.r.o.