logo Samsung

26 nových tiskáren a 16 solutions Samsung pro letošní rok

Samsung výrazně rozšiřuje svojí řadu tiskáren a tiskových řešení pro firmy. Multifunkce Samsung v sobě spojují elegantní design a bezchybnou konektivitu, které zjednodušují pracovní úlohy.

Samsung Electronics, světová jednička v technologických inovacích, představil na CeBITu jednu z nejrozsáhlejších nabídek tiskáren určených pro firmy. Společnost představila 26 nových modelů laserových tiskáren a multifunkčních zařízení (MFP) a 16 tiskových řešení, jejichž design a konektivita jsou určeny k tomu, aby zlepšily efektivitu pracovních toků ve firmách.

Samsung se soustředí na to, aby nabídl tisková zařízení a řešení pro potřeby firem všech velikostí. Od nejmenší barevné laserové tiskárny na světě a nejrychlejšího multifunkčního digitálního zařízení formátu A4, až po první řešení pro správu tiskových služeb, které je využitelné pro malé, střední i velké firmy – Samsung nabízí nejširší řadu tiskáren, multifunkčních zařízení a tiskových řešení na trhu.

Společnost také zlepšuje kvalitu svých služeb zákazníkům – pro ně jsou určeny služby týmu konzultantů a vylepšené servisní procesy. Své pracovníky školí především divize digitálního tisku tak, aby dokázali poskytovat ty nejlepší konzultační služby, a aby firmám pomohli vybrat pro ně nejlepší tiskové řešení.

Designové vedení

Samsung se rozhodl zaútočit na tradiční představu barevné laserové tiskárny jako velkého a neskladného zařízení svými novými stylovými tiskárnami a multifunkčními zařízeními. Od teď při pořízení tiskárny nemusíte vybírat vzhled či funkčnost – Samsung nabízí obojí. Díky nejnovějším modelům Samsung překonal svůj vlastní rekord – vytvořil ještě menší laserovou barevnou tiskárnu a multifunkční zařízení, než byli předchozí rekordmani v těchto kategoriích. Nové barevné tiskárny řady CLP-31 jsou o 17 procent než jejich předchůdci z řady CLP-300. Barevná multifunkční zařízení s označením CLX-317 jsou dokonce o 54 procent menší než starší modely CLX-3160. Nové laserové tiskárny a multifunkční zařízení také nabízejí špičkovou kvalitu tisku a nižší náklady na provoz a údržbu než inkoustová zařízení.

Inovativní stylové tiskárny značky Samsung získaly již ocenění na třech nejdůležitějších světových designových soutěžích - IF (Německo), IDEA (USA) a Reddot (Německo). Díky použití černého povrchu, dodá většina nových tiskáren a multifunkčních zařízení, včetně ML-1640, SCX-4300, CLP-315 a CLX-3175FN, moderního ducha každé kanceláři.

Dokonalá konektivita

Samsung nyní umožňuje využít bezdrátové sítě u mnoha svých produktů, včetně ML-1630W, SCX-4500W, CLP-315W a CLX-3175W. Tato zařízení umožňují tisknout kdekoli v kanceláři a jejím okolí díky bezdrátovému připojení k internetu. To umožňuje odstranit překážející kabely a dále zvýšit produktivitu a flexibilitu práce. Většina nových tiskáren také umožňuje přímé připojení přenosných pamětí, a tedy i skenování či tisk bez potřeby počítače. Aby byla tato vlastnost co nevíce použitelná, je možné přímo tisknout mnoho různých typů souborů, včetně TIFF, BMP, JPEG, PDF.

Tisková řešení

Samsung se spojil s dalšími firmami, které jsou špičkami ve svých oborech, jako jsou IBM, Microsoft a EMC a společně vyvinuly vylepšenou řadu tiskových řešení a nástrojů pro správu. Platforma s otevřenou architekturou nazvaná JScribeTM byla vyvinuta ve spolupráci s IBM a použita ve vybraných tiskárnách značky Samsung. Firmy Microsoft a EMC zase spojily svá řešení pro správu dokumentů s digitálními multifunkčními zařízeními Samsungu, aby vzniklo řešení pro správu dokumentů SmarThru™ Workflow. Jde o síťové řešení pro řízení korporátních procesů distribuce dat, které umožňuje uživatelům digitalizovat a ukládat skenované a faxované dokumenty do více umístění současně – včetně emailu, faxu a ftp serverů.

Řada nástrojů pro správu zařízení a účtování, jako CounThru™, Pcounter™ SyncThru™ Web Service a SyncThru™ Web Admin Service, pomáhá firmám spravovat tiskové výstupy a vzdáleně spravovat větší množství tiskových zařízení. Zákazníci si mohou zvolit to řešení, které je pro ně nejvhodnější a vytvořit si tak systém přesně na míru svým požadavkům.

Zelený management

Samsung Electronics, vysoce hodnocený v publikaci Greenpeace „Guide to Greener Electronics“, je odhodlán podporovat obchodní praktiky přátelské k životnímu prostředí a plánuje zlepšit své recyklační programy. Protože Samsung sám dodržuje tyto zásady, zaměřuje maximální úsilí na vývoj ekologicky přátelských produktů a minimalizaci jejich dopadu na životní prostředí – ať už při výrobě, používání či likvidaci výrobků a spotřebního materiálu.

Divize Digital Printing společnosti Samsung organizuje program S.T.A.R. (Samsung’s Take-back and Recycle Program), který řeší problém likvidace spotřebního materiálu. Recykluje 100 procent vrácených tiskových náplní, bez ohledu na náklady, čímž dává jednoznačně najevo svůj závazek dodržovat pravidla udržitelného rozvoje. Tiskárny Samsung získaly certifikát Blue Angel, přední ekologický certifikát v Německu, za výjimečnou citlivost k životnímu prostředí a za snadnou obsluhu.

Článek Samsung ze dne pondělí 17. března 2008

Další články od Samsung

Samsung MobilePrint: aplikace pro bezdrátový tisk přímo z mobilu

Samsung GALAXY Tab 10.1 a GALAXY Tab 8.9: nejtenčí mobilní tablety s mimořádně elegantním designem

Samsung GALAXY Ace, Fit, Gio a mini: čtyři nové SmartPhony GALAXY family s OS Android

LED TV Samsung pro rok 2011: chytřejší a v revolučním designu

Samsung OMNIA 7: první telefon Samsung s OS Windows Phone 7

Samsung N350: ultratenký netbook s podporou LTE a HSPA+

Samsung S10, S15 a S16, nové Full HD videokamery s podporou WiFi

Samsung HMX-U20, Full HD kamera s podporou sdílení videa na YouTube

Samsung uvádí na trh smartphone Galaxy

Z 2D do 3D reality s technologií Samsung

Navigace NaviExpert pro telefon Samsung Monte

Samsung Galaxy S, Einstein mezi chytrými

Notebooky Samsung R780, R580 a R480

Netbooky Samsung N210 a N150 posouvají hranice stylu, mobility a výdrže

Samsung S7070, prvním ryze dámský telefon

Samsung, nová řešení podnikové mobility

Samsung Wave

Samsung Monte

Samsung S5560, B3410 a Genoa, nové dotykové telefony

Samsung Shark, výstavní úlovek kombinující výkon, funkčnost a oslňující styl

Samsung NX10, kompaktní a lehký fotoaparát se srdcem zrcadlovky

Samsung Electronics jmenuje nové výkonné vedení

Samsung Jscribe, úsporné tiskové řešení

Samsung S7550 Blue Earth, mobil z recyklovaných materiálů od Vodafone

Mobilní platforma Samsung Bada

Samsung v síti aneb pro informace, aktualizace a novinky na internet

Samsung STORY Station

Samsung uvedl na veletrhu IFA 2009 řadu novinek v oblasti zobrazovací techniky

Připojte se přes Wi-Fi k počítači a přehrávejte své oblíbené multimediální soubory

Tryskáč S8000 JET ze základny Samsung odstartoval nadzvukovou rychlostí

Více než polovina evropských kanceláří nevěnuje ochraně vytištěných informací dostatečnou pozornost

Samsung telefony řady Omnia

Samsung Jet

Samsung Pixon12, první mobil na světě s 12 Mpx fotoaparátem

Samsung S3310 kandidátem na post Nejoblíbenější mobil mezi klasiky

Samsung S7350 Ultra

Samsung S7220 Ultra

Blue Earth, první mobilní telefon s dotykovým displejem napájený sluneční energií

Samsung UltraTOUCH

Samsung ukončil spolupráci se servisní společností Dileris

Samsung Innov8

Samsung LCD TV LE40A786 technologicky nadstandardní model poprvé ve střední třídě

Samsung X360 je ultratenký notebook

Televize Samsung, Série 7 Content TV s informacemi přímo v televizoru

Samsung BEAT

Emporio Armani NIGHT EFFECT

Samsung B2700

Dvě třetiny Evropanů se spoléhají, že jim mobilní telefon zorganizuje život

Samsung představuje televizory budoucnosti na IFA 2008

Samsung získal čtyři ocenění od odborných novinářů EISA