logo Samsung

Samsung Jscribe, úsporné tiskové řešení

Společnost Samsung Electronics Co. přichází s novou platformou JScribe, která umožňuje integraci všech řešení do vybraných tiskáren a multifunkčních tiskáren Samsung.

Nové řešení společnosti Samsung s názvem JScribe je vybudováno na standardizované platformě, která umožňuje integraci všech řešení do vybraných tiskáren a multifunkčních tiskáren Samsung. Vzhledem k tomu, že software a hardware mluví rozdílnými jazyky, většina platforem aplikací používá "překladač", což může výkon aplikace zpomalit.

JScribe tento krok vypouští, neboť používá stejný jazyk jako hardware, a proto tato platforma pracuje rychleji a hladce. Technologie platformy JScribe je vestavěna do tiskáren společnosti Samsung a tím usnadňuje vybudování balíčků řešení dle potřeb zákazníků i jednotlivých společností. Tato platforma byla navržena tak, aby společnostem pomáhala co nejlépe využít jejich investice do tisku, neboť i přes snahu mnoha společností o zavádění nových úsporných řešení v současné nepříznivé ekonomické situaci, tisková řešení bývají opomenuta.

V loňském roce investovaly firmy historicky nejvíce peněz na tiskové zařízení pro své firmy. Přitom celých 70 % evropských organizací přesně nezná celkové náklady na tisk.

Další tisková řešení Samsung :

CounThru

Aplikace CounThru, webová služba SyncThru, webová administrativní služba SyncThru, aplikace SmarThru Office a SmarThru Workflow jsou prostředkem, jak mít tisk ve firmě pod kontrolou.

Aplikace CounThru je nástroj, který umožňuje manažerům IT řídit na dálku zařízení pro tisk, provozní materiál a výstupy ze stovek míst v reálném čase. Toto řešení je vhodné například pro společnosti, které mají mnoho poboček po celém světě - například banky a pojišťovny.

SyncThru

Webová služba SyncThru je vestavěný webový server, který umožňuje manažerům IT snadno a na dálku řídit tiskárnu připojenou do sítě, a to napříč komplexními sítěmi, bez dalšího nainstalovaného softwaru. Manažeři IT mohou konfigurovat a sledovat tiskárnu v síti, jelikož mají pohodlný přístup ke zprávám o používání. Mohou také provádět aktualizace, aniž by museli přijít k dané tiskárně. Tato služba je vestavěna v každém zařízení pro tisk na síti firmy Samsung.

Webová administrativní služba SyncThru umožňuje snadné řízení většího množství síťových zařízení na dálku - včetně tiskáren a multifunkčních tiskáren. Tato služba umožňuje snadno integrovat výrobky Samsung s existujícími tiskárnami a multifunkčními tiskárnami ke vzdálenému konfigurování a řízení celého strojového parku. Tato služba také vytváří zprávy o používání zařízení uživateli i skupinami, což umožňuje snadné řízení výkonu tiskáren a multifunkčních tiskáren připojených do sítě.

SmarThru Office

Aplikace SmarThru Office je systém řízení dokumentů na vstupní úrovni, který pomáhá jednotlivým uživatelům řídit jejich naskenované soubory. Počítačová aplikace umožňuje uživatelům uložit si naskenované soubory v různých formátech - včetně formátů Microsoft Office - a odeslat je přímo do označené složky na svém desktopu.

Optické rozeznávání znaků (OCR) dekóduje naskenovaný soubor a převede jej do editovatelné formy. Uživatel tak může naskenovaný soubor, který si uloží do složky, opravovat. Aplikace je poskytována na CD spolu s mnoha tiskovými zařízeními společnosti Samsung a je ke stažení zdarma na samsung.com.

SmarThru Workflow

Poslední zajímavou nabídkou je aplikace SmarThru Workflow - síťové řešení pro procesy distribuce dat ve společnostech, umožňující uživatelům digitalizovat a odesílat naskenované a faxové dokumenty do více míst najednou - včetně e-mailu, faxu, bloků zpráv serveru a FTP. Aplikace plug-in byly vytvořeny ve spolupráci se společnostmi Microsoft Corp. a EMC Corp.

Zaměstnanci mohou využívat aplikaci SmarThru Workflow nebo řešení pro sběr obrazů EMC® Captiva® společnosti Samsung k převádění tištěných dokumentů do mnoha různých formátů - včetně editovatelných dokumentů Microsoft Office. Aplikace SmarThru Workflow je užitečná zejména pro účetní a správní oddělení a pro oddělení řízení objednávek, protože rychle ukládá tentýž dokument do několika různých míst, a vyhovuje jak interním, tak i externím postupům.

U citlivého materiálu je přenos dat naprosto bezpečný a ověření uživatele zajistí, že dokument je odeslán správné osobě. Aplikace se snadno integruje do existujících infrastruktur firmy a snižuje její náklady tím, že místo kopírování tištěné dokumenty digitalizuje, čímž šetří čas nezbytný k jejich zakládání.

Článek Samsung ze dne středa 2. prosince 2009

Další články od Samsung

Samsung MobilePrint: aplikace pro bezdrátový tisk přímo z mobilu

Samsung GALAXY Tab 10.1 a GALAXY Tab 8.9: nejtenčí mobilní tablety s mimořádně elegantním designem

Samsung GALAXY Ace, Fit, Gio a mini: čtyři nové SmartPhony GALAXY family s OS Android

LED TV Samsung pro rok 2011: chytřejší a v revolučním designu

Samsung OMNIA 7: první telefon Samsung s OS Windows Phone 7

Samsung N350: ultratenký netbook s podporou LTE a HSPA+

Samsung S10, S15 a S16, nové Full HD videokamery s podporou WiFi

Samsung HMX-U20, Full HD kamera s podporou sdílení videa na YouTube

Samsung uvádí na trh smartphone Galaxy

Z 2D do 3D reality s technologií Samsung

Navigace NaviExpert pro telefon Samsung Monte

Samsung Galaxy S, Einstein mezi chytrými

Notebooky Samsung R780, R580 a R480

Netbooky Samsung N210 a N150 posouvají hranice stylu, mobility a výdrže

Samsung S7070, prvním ryze dámský telefon

Samsung, nová řešení podnikové mobility

Samsung Wave

Samsung Monte

Samsung S5560, B3410 a Genoa, nové dotykové telefony

Samsung Shark, výstavní úlovek kombinující výkon, funkčnost a oslňující styl

Samsung NX10, kompaktní a lehký fotoaparát se srdcem zrcadlovky

Samsung Electronics jmenuje nové výkonné vedení

Samsung Jscribe, úsporné tiskové řešení

Samsung S7550 Blue Earth, mobil z recyklovaných materiálů od Vodafone

Mobilní platforma Samsung Bada

Samsung v síti aneb pro informace, aktualizace a novinky na internet

Samsung STORY Station

Samsung uvedl na veletrhu IFA 2009 řadu novinek v oblasti zobrazovací techniky

Připojte se přes Wi-Fi k počítači a přehrávejte své oblíbené multimediální soubory

Tryskáč S8000 JET ze základny Samsung odstartoval nadzvukovou rychlostí

Více než polovina evropských kanceláří nevěnuje ochraně vytištěných informací dostatečnou pozornost

Samsung telefony řady Omnia

Samsung Jet

Samsung Pixon12, první mobil na světě s 12 Mpx fotoaparátem

Samsung S3310 kandidátem na post Nejoblíbenější mobil mezi klasiky

Samsung S7350 Ultra

Samsung S7220 Ultra

Blue Earth, první mobilní telefon s dotykovým displejem napájený sluneční energií

Samsung UltraTOUCH

Samsung ukončil spolupráci se servisní společností Dileris

Samsung Innov8

Samsung LCD TV LE40A786 technologicky nadstandardní model poprvé ve střední třídě

Samsung X360 je ultratenký notebook

Televize Samsung, Série 7 Content TV s informacemi přímo v televizoru

Samsung BEAT

Emporio Armani NIGHT EFFECT

Samsung B2700

Dvě třetiny Evropanů se spoléhají, že jim mobilní telefon zorganizuje život

Samsung představuje televizory budoucnosti na IFA 2008

Samsung získal čtyři ocenění od odborných novinářů EISA