logo Samsung

Samsung N350: ultratenký netbook s podporou LTE a HSPA+

Samsung představí na veletrhu IFA v Berlíně celosvětově první netbook N350 umožňující duální příjem LTE a HSPA+, který je realizací absolutní mobility v životě uživatelů.

Co se týče designu a výkonu, Samsung hodlá i nadále nabízet na trhu to nejlepší. Jelikož se nadále těší úspěchům jak v oblasti technologické, tak obchodní a přináší vyvážený sortiment výrobků, je společnost přesvědčena, že uživatelé uvidí okamžitý přínos každé této inovace, neboť pomáhají zákazníkům žít zajímavější život.

"Veletrh IFA je pro Samsung jedinečným místem k představení nejnovějších inovací. Výrobky, které uvádíme na trh v rámci veletrhu, skutečně dokazují úsilí naší společnosti o spojení nejlepší technologie s optimálním designem s cílem splnit požadavky uživatelů s jakýmkoliv životním stylem," uvedl Seongwoo Nam, výkonný viceprezident a ředitel divize IT Solutions společnosti Samsung Electronics. A dále dodal : "Společnost Samsung si uvědomuje, že budoucnost patří bezdrátovým síťovým technologiím, a proto vytvořila netbook vybavený jak technologií LTE, tak HSPA+. Chceme světu dokázat, že bez ustání usilujeme o vytváření těch nejlepších technologií, aby si mohli naši zákazníci dopřát uživatelské zážitky té nejvyšší kvality. Je nám velkým potěšením, že můžeme představit novou éru v oblasti mobilních počítačů."

Samsung N350 - netbook s technologií LTE-HSPA+

Ultratenký N350 je lehký a kompaktní netbook umožňující duální příjem LTE a HSPA+. Tato nová technologie dopřává uživatelům to nejlepší z bezdrátových technologií, protože jim umožňuje využívat rychlost internetu srovnatelnou s pevným internetem. Netbook Samsung N350 spojuje přednosti obou technologií a umožňuje uživatelům vytěžit ze sítí 3G a 4G maximum. Díky technologii duálního příjmu budou uživatelé moci zůstat připojení i v místech bez služeb LTE, kde budou moci využít standardní a široce rozšířenou síť 3G.

Netbooky série QX - přenosné, nadstandardní, výkonné

Série QX představuje špičkové notebooky vytvořené z nejlepších materiálů tak, aby podávaly vysoké výkony a umožňovaly mobilitu, a to se třemi velikostmi obrazovky - 13,3" (QX310), 14" (QX410) a 15,6" (QX510). Dnešní profesionální uživatele budující svou kariéru jistě zaujme notebook, který je odrazem jejich touhy po výkonu a přitom nabízí působivou řadu vlastností a zajímavý design. Při tloušťce pouhých 27 mm a váze jen 1,99 kg (model s 13palcovou obrazovkou) upoutají notebooky série QX na první pohled svým ergonomickým tělem se speciálním designem, nemluvě přitom o jejich výkonu. Série QX je stylová i spolehlivá, protože uspěla v testech i v těch nejextrémnějších podmínkách. Kombinace hliníkového zadního krytu LCD a celoplošného LCD displeje spolu s bočním krytem ukrývajícím množství konektorů zajišťuje hladký, celistvý profil. U série QX vydrží špičková lithiová polymerová baterie neuvěřitelných 6,9 hodin, a poskytuje tak uživateli při práci s notebookem naprostou svobodu.

Notebooky série SF a netbooky série NF - sofistikovaný design

Ultrapřenosné notebooky série SF (Samsung SF310, SF410 a SF510) spojují moderní ergonomický design s příjemným tvarem a oblými okraji za účelem zvýšeného mobilního pohodlí. Společnost Samsung k designu těchto notebooků a netbooků elegantně vytvořených na základě inspirace přistoupila inovativně a zaměřila se na ergonomiku jejich těla vhodnou pro módní životní styl v souladu s aktuálními trendy. Jsou k dispozici se třemi velikostmi obrazovky (13,3" SF310, 14" SF410 a 15,6" SF 510) a svědčí o mistrovské práci, neboť jsou jak ultralehké, tak odolné proti poškrábání.

Netbooky série NF (Samsung NF 110, NF 210 a NF 310) se těší stejně jedinečnému designu jako série SF a dále díky prodloužené výdrži baterie nabízejí větší mobilitu.

Notebooky série RF - multimédia v akci

Notebooky série RF jsou v portfoliu společnosti Samsung nejvýkonnějšími výrobky, kterým se dostalo ocenění. Notebooky s čtyřjádrovými procesory jsou stvořeny k těm nejlepším výkonům a budou k dispozici se třemi velikostmi obrazovky - 14" (RF410), 15,6" (RF510) a 17,3" (RF710). Milovníci multimédií a počítačových her uvítají superrychlé procesory a oslnivou grafiku série RF, přičemž minimalistický design a čisté linie této řady osloví i zákazníky s tím nejvytříbenějším vkusem.

Notebooky série RF jsou vybaveny nejmodernější grafikou společnosti nVIDIA - grafickou kartou GT330M s pamětí 1 GB nebo grafickou kartou GT420M s pamětí 2 GB, díky níž hry v 3D a videa v HD kvalitě zazáří. Dva sloty pro pevné disky umožňující celkovou kapacitu až 1 TB nabízejí u série RF absolutní multimediální zážitek.

Notebooky série RV - optimální vlastnosti za přijatelnou cenu

Notebooky řady RV jsou vytvořeny tak, aby spojovaly funkčnost s rozumnou cenou. Vzhledem ke skvěle vyvážené ceně, výkonnosti a přenosnosti jsou notebooky série RV dokonalou volbou pro lidi, kteří hledají spolehlivé zařízení pro každodenní život. Jsou k dispozici se dvěma velikostmi obrazovky: ultrastylový 14palcový notebook RV430 a 15palcový RV530 nabízejí výkonnost srovnatelnou se stolními počítači, ať už jste doma nebo na cestách. Jak RV430, tak RV530 se honosí ergonomickým designem vytvořeným coby mistrovské dílo vysoké kvality.

Další články k tématům - 3D - 3G - 4G - design - GT330M - GT420M - HD - HSPA - LCD - LTE - LTE-HSPA - N350 - netbook - notebook - RF410 - RF510 - RF710 - RV430 - RV530 - SF310 - SF410 - SF510 - ultratenký - video - Seongwoo Nam

Článek Samsung ze dne pondělí 6. září 2010

Další články od Samsung

Samsung MobilePrint: aplikace pro bezdrátový tisk přímo z mobilu

Samsung GALAXY Tab 10.1 a GALAXY Tab 8.9: nejtenčí mobilní tablety s mimořádně elegantním designem

Samsung GALAXY Ace, Fit, Gio a mini: čtyři nové SmartPhony GALAXY family s OS Android

LED TV Samsung pro rok 2011: chytřejší a v revolučním designu

Samsung OMNIA 7: první telefon Samsung s OS Windows Phone 7

Samsung N350: ultratenký netbook s podporou LTE a HSPA+

Samsung S10, S15 a S16, nové Full HD videokamery s podporou WiFi

Samsung HMX-U20, Full HD kamera s podporou sdílení videa na YouTube

Samsung uvádí na trh smartphone Galaxy

Z 2D do 3D reality s technologií Samsung

Navigace NaviExpert pro telefon Samsung Monte

Samsung Galaxy S, Einstein mezi chytrými

Notebooky Samsung R780, R580 a R480

Netbooky Samsung N210 a N150 posouvají hranice stylu, mobility a výdrže

Samsung S7070, prvním ryze dámský telefon

Samsung, nová řešení podnikové mobility

Samsung Wave

Samsung Monte

Samsung S5560, B3410 a Genoa, nové dotykové telefony

Samsung Shark, výstavní úlovek kombinující výkon, funkčnost a oslňující styl

Samsung NX10, kompaktní a lehký fotoaparát se srdcem zrcadlovky

Samsung Electronics jmenuje nové výkonné vedení

Samsung Jscribe, úsporné tiskové řešení

Samsung S7550 Blue Earth, mobil z recyklovaných materiálů od Vodafone

Mobilní platforma Samsung Bada

Samsung v síti aneb pro informace, aktualizace a novinky na internet

Samsung STORY Station

Samsung uvedl na veletrhu IFA 2009 řadu novinek v oblasti zobrazovací techniky

Připojte se přes Wi-Fi k počítači a přehrávejte své oblíbené multimediální soubory

Tryskáč S8000 JET ze základny Samsung odstartoval nadzvukovou rychlostí

Více než polovina evropských kanceláří nevěnuje ochraně vytištěných informací dostatečnou pozornost

Samsung telefony řady Omnia

Samsung Jet

Samsung Pixon12, první mobil na světě s 12 Mpx fotoaparátem

Samsung S3310 kandidátem na post Nejoblíbenější mobil mezi klasiky

Samsung S7350 Ultra

Samsung S7220 Ultra

Blue Earth, první mobilní telefon s dotykovým displejem napájený sluneční energií

Samsung UltraTOUCH

Samsung ukončil spolupráci se servisní společností Dileris

Samsung Innov8

Samsung LCD TV LE40A786 technologicky nadstandardní model poprvé ve střední třídě

Samsung X360 je ultratenký notebook

Televize Samsung, Série 7 Content TV s informacemi přímo v televizoru

Samsung BEAT

Emporio Armani NIGHT EFFECT

Samsung B2700

Dvě třetiny Evropanů se spoléhají, že jim mobilní telefon zorganizuje život

Samsung představuje televizory budoucnosti na IFA 2008

Samsung získal čtyři ocenění od odborných novinářů EISA