logo SAS Institute ČR, s.r.o.

Ředitelka SAS Slovakia nově vede i českou pobočku

Hana Kvartová je od začátku dubna 2016 novou country manažerkou české pobočky softwarové a poradenské společnosti SAS. Je to další úspěšná žena ve vysoké manažerské pozici v převážně mužském IT světě!

Česká pobočka softwarové a poradenské firmy SAS má od dubna 2016 novou country manažerku. Stala se jí Hana Kvartová, do této doby ředitelka SAS Slovensko, která nyní povede obě pobočky.

V čele slovenského SASu stojí Hana Kvartová již šest let, čtyři předchozí roky působila ve firmě v oddělení Business Consultingu pro oblast Customer Intelligence. Před dvěma lety byla zařazena do elitní desítky nominovaných na ocenění Manažer roku, udělované respektovaným týdeníkem Trend.

Nová ředitelka Hana Kvartová je přesvědčena, že společné vedení obou poboček prohloubí spolupráci jejich managementu, což umožní lépe a pružněji reagovat na požadavky klientů SASu, k nimž nejvíce patří nadnárodní firmy.

"Naším cílem je především efektivnější spolupráce, dostupnější sdílení zdrojů a v konečném důsledku komfortnější poskytování kvalitnějších služeb klientům. Zároveň samozřejmě věřím, že společný československý tým dosáhne na obou trzích i lepších obchodních výsledků. U mnoha našich klientů již k propojení managementu slovenských a českých poboček došlo a od svých dodavatelů tak požadují výraznější flexibilitu a užší propojení aktivit na obou trzích," říká Hana Kvartová.

Čeští a slovenští klienti SASu, předního poskytovatele analytického softwaru a byznys poradenství, budou mít díky těsnějšímu propojení a spolupráci obou poboček k dispozici rozšířený tým více než stovky špičkových odborníků, kteří dokáží pokrýt širší oblast požadavků.

V souvislosti se sloučením dvou ředitelských postů v jeden nedojde k žádné redukci ani změnám odpovědnosti jednotlivých zaměstnanců.

Hana Kvartová se narodila v Prešově. V letech 1997 - 2002 absolvovala Obchodní fakultu Ekonomické univerzity v Bratislavě. Již během studií začala pracovat v IT společnosti Dimano - nejdřív jako recepční, pak jako obchodní asistentka a potom šest let působila na pozici marketingové manažerky.

V roce 2006 nastoupila do SAS Slovakia jako konzultantka pro business analytiku a country manažerkou se stala v roce 2010. Hana Kvartová je vdaná a má jedno dítě.

Další články k tématům - marketing - ředitelka - zaměstnanci - Hana Kvartová

Článek SAS Institute ČR, s.r.o. ze dne středa 6. dubna 2016

Další články od SAS Institute ČR, s.r.o.