logo SAS Institute ČR, s.r.o.

Partnerství Unicorn a SAS

Společnost Unicorn Systems se stala novým partnerem SAS Institute ČR, která vyvíjí řešení business analytiky. Pro SAS jde o strategické partnerství, které rozšiřuje portfolio SASu o perspektivní oblasti datových analýz, datových skladů a datového miningu.

Unicorn Systems v rámci partnerství získá přístup k analytickému softwaru, marketingovou a konzultační podporu SASu i nové možnosti pro vzdělávání svých specialistů. Globální leader v business analytice, společnost SAS, si od spolupráce slibuje kromě nových obchodních příležitostí i rozšíření báze konzultantů, kterých může perspektivně nasadit do vlastních projektů.

"Unicorn Systems spoluprací se společností SAS rozšířil portfolio svých produktů a služeb o špičkové řešení pro business analytické nástroje, které pomáhají našim klientům zpracovávat a využívat pro rozhodování informace poskytované jejich obchodními a provozními systémy," uvedl Jan Jaroš, obchodní ředitel společnosti Unicorn Systems.

"SAS vítá spolupráci s Unicornem, přední a stabilní společností na českém IT trhu. Naší spolupráci vidíme hlavně ve finančním sektoru a oblasti utilit. Z pohledu řešení je největší potenciál ve spolupráci v oblasti datové kvality a collections, kde spojení znalosti a zdrojů Unicornu s celosvětově osvědčenými SAS nástroji pro datovou kvalitu a analytiku přináší naprosto unikátní nabídku," dodává k partnerství Petr Šlajchrt, obchodní ředitel společnosti SAS.

Unicorn Systems vyvíjí vlastní, takzvané front-endové softwarové řešení, které používají například bankovní pracovníci v první linii při styku s klienty. Back-endové analytické řešení SASu dokážou z dat získaných na pobočkách získat smysluplné informace, které mohou následně pomoci zvýšit prodej či zkvalitnit služby poskytované klientům.

Další články k tématům - analytika - bankovní - business - mining - partnerství - spolupráce - Unicorn - Jan Jaroš

Článek SAS Institute ČR, s.r.o. ze dne středa 3. listopadu 2010

Další články od SAS Institute ČR, s.r.o.