logo SD Servodata a.s.

Adobe a Servodata rozšiřují spolupráci

Servodata budou nově podporovat implementaci technologií Adobe v segmentu bankovnictví, pojišťovnictví, utilit, logistiky a v dalších oblastech komerční sféry. V současnosti jsou Servodata autorizovaným resellerem produktů Adobe a CLP resellerem pro oblast školství.

Speciální prodejní programy, připravované Servodaty společně s Adobe a dalšími obchodními partnery, umožní zákazníkům z nově podporovaných oborů efektivně využívat licence produktů Adobe a budou rovněž podporovat automatizaci business procesů. Přínosem pro zákazníky bude především zjednodušená evidence licencí produktů Adobe a s tím spojená úspora nákladů na pořizování softwaru.

"Servodata vnímáme jako silného a spolehlivého partnera, proto velmi vítáme rozšíření naší spolupráce na další segmenty trhu," říká Vladimír Střálka, Country Sales Manager společnosti Adobe.

"V nově podporovaných segmentech pro prodej produktů Adobe vidíme velký obchodní potenciál. Společně s našimi partnery podpoříme prodej produktů Adobe, které jsou v mnoha oblastech standardem, optimálními modely implementace a správy licencí," dodává k rozšíření spolupráce s Adobe Martin Malý, obchodní ředitel společnosti Servodata.

Další články k tématům - Vladimír Střálka - Martin Malý

Článek SD Servodata a.s. ze dne čtvrtek 2. září 2010

Další články od SD Servodata a.s.