logo SD Servodata a.s.

JBoss: nová platforma pro vývoj aplikací v cloudu

Společnost Servodata přináší na český trh novou verzi řešení JBoss Enterprise Application Platform 6, která pomáhá urychlit vývoj aplikací, zkrátit dobu potřebnou k jejich uvedení na trh a snížit související náklady.

JBoss Enterprise Application Platform 6 poskytuje vývojářům vysoce výkonné prostředí pro vývoj a zavádění aplikací v cloudu, při respektování otevřených průmyslových standardů.

Mezi nové vlastnosti patří především inovovaná architektura, zaměřená na cloudové služby, vylepšené možnosti řízení a zvýšená použitelnost řešení.

Hlavní nové vlastnosti patří:

Zároveň s novou platformou JBoss Enterprise Application Platform 6 rozšiřuje Red Hat rovněž portfolio souvisejících kurzů a certifikací, které budou zařazeny do nabídky školicího střediska DataScript.

"Nová platforma JBoss rozšiřuje možnosti využití cloudu a výrazně zrychluje vývoj aplikací", řekla Iveta Babulenková, ředitelka divize Solutio společnosti Servodata. "I díky novým tréninkovým kurzům a certifikacím mohou vývojáři rychle odhalit všechny inovace, které jim pomohou v efektivnější tvorbě a při rychlejším nasazování nových aplikací."

Další články k tématům - cloud - Google - middleware

Článek SD Servodata a.s. ze dne pondělí 16. července 2012

Další články od SD Servodata a.s.