logo SD Servodata a.s.

Operační program Praha Adaptabilita pomáhá zaměstnancům

Servodata a.s. rozšiřuje a zdokonaluje firemní metodiku vzdělávání zaměstnanců díky projektu v rámci Operačního programu Praha Adaptabilita. V rámci projektu již proběhlo 58 interních a 45 externích kurzů, které úspěšně absolvovalo 57 zaměstnanců Servodata.

Vzdělávací projekt je určen pro nové a stávající zaměstnance i management společnosti Servodata. Cílem projektu je zvýšení konkurenceschopnosti nejen na národním trhu, ale především také na trzích v rámci Evropské unie. Témata kurzů pokrývají osobnostní rozvoj v oblasti mezikulturní komunikace, koučování, vyjednávání či asertivního chování, dále například i prezentační dovednosti, řízení času nebo zvládání stresových situací. Zaměstnanci využívají rovněž intenzivní kurzy anglického jazyka.

"Díky rozsáhlému vzdělávacímu projektu s podporou Evropské unie zdokonalujeme naši interní metodiku rozvoje zaměstnanců, dodáváme jim potřebné znalosti a trénujeme jejich schopnost využít je v praxi," dodává Rostislav Jirkal, generální ředitel společnosti Servodata. "Našich obchodních cílů bude možné dosáhnout pouze tehdy, pokud dáme našim zaměstnancům příležitost trvale se rozvíjet ve vztahu k jejich práci a umožníme jim podílet se na úspěchu firmy."

Vzdělávací projekt byl zahájen v lednu 2009 a bude ukončen v červenci 2010. Operační program Praha Adaptabilita je jedním ze tří programů v České republice, které budou v období let 2007 až 2013 využívat prostředky Evropského sociálního fondu.

Další články k tématům - kurzy - metodika - projekty - vzdělávací - Rostislav Jirkal

Článek SD Servodata a.s. ze dne středa 2. června 2010

Další články od SD Servodata a.s.