logo SD Servodata a.s.

Red Hat Enterprise Linux 6 zvyšuje výkon a efektivitu infrastruktury IT

Společnost Servodata oznamuje dostupnost Red Hat Enterprise Linuxu 6 - nové generace profesionální linuxové distribuce. Red Hat Enterprise Linux 6 představuje jasnou cestu k úspoře nákladů na provoz infrastruktury IT, přináší vyšší výkon, zabezpečení i možnosti řízení a škálování.

Red Hat Enterprise Linux představuje nejen řešení se zásadní technologickou převahou, ale rovněž i jasnou alternativu z ekonomického hlediska. Obchodní model bez plateb za pořízení licencí umožňuje využívat přesně takový počet systémů a objem souvisejících služeb, jaký organizace aktuálně potřebuje. Možnost kombinování různých technologií od všech běžných výrobců chrání investice do současné infrastruktury a umožňuje její efektivní využití.

Nový Red Hat Enterprise Linux 6 využijí provozovatelé IT infrastruktury vyžadující nejvyšší výkon a spolehlivost, rozsáhlé možnosti řízení a škálování zdrojů i maximální zabezpečení. Kromě řady důležitých vylepšení je pro novou generaci Red Hat Enterprise Linuxu příznačné především stírání rozdílu mezi fyzickým, virtuálním a cloudovým pojetím provozu a využívání firemní infrastruktury informačních technologií - přesně v souladu s aktuálním trendem v IT. Samozřejmostí je i plné pokrytí potřeb a optimální využití současné i nastupující generace hardwaru a rovněž i podpora dalších moderních softwarových technologií.

Zásadní vylepšení Red Hat Enterprise Linuxu 6

Další nové vlastnosti Red Hat Enterprise Linuxu 6 :

Společnost Servodata představí novinky a vlastnosti nového Red Hat Enterprise Linuxu 6 na konferenci pořádané 18.1. 2011 v Congress Hotelu Iris. Na konferenci vystoupí Werner Knoblich, General Manager Red Hat EMEA, a další významní hosté.

"Jako jediný autorizovaný distributor pro Českou republiku a Slovensko nabízíme, společně s našimi technickými partnery, návrh a implementaci řešení, založených na nejnovější generaci Red Hat Enterprise Linuxu, včetně certifikačních školení," dodává Lenka Uzun, ředitelka divize PR a marketingu společnosti Servodata. "Red Hat Enterprise Linux 6 přináší značné množství novinek a vylepšení, které upevňují přední pozici této distribuce pro profesionální nasazení."

Návrh, implementace a školení

Při návrhu kompletních řešení a implementacích nového Red Hat Enterprise Linuxu 6 spolupracuje společnost Servodata se zkušenými technickými partnery. Bohatou škálu autorizovaných školení administrace Red Hat Enterprise Linuxu 6 nabízí školicí středisko DataScript, dceřiná firma společnosti Servodata.

Podpora předchozích verzí

Ke konci října 2010 byla ukončena technická podpora verze Red Hat Enterprise Linux 3. U společnosti Servodata je nyní možné pořídit jak nejnovější verzi Red Hat Enterprise Linux 6, tak i předplatné rozšířené podpory Extended Lifecycle Support pro Red Hat Enterprise Linux 3, která bude dostupná následující 3 roky (do 31.10. 2013). Podpora pro Red Hat Enterprise Linux 5 bude dostupná do 31.3. 2014, v režimu Extended Lifecycle Support pak do 31.3. 2017.

Článek SD Servodata a.s. ze dne úterý 23. listopadu 2010

Další články od SD Servodata a.s.