logo SD Servodata a.s.

Servodata oznamují pozitivní ekonomické výsledky za rok 2009

Servodata a.s., přední evropský distributor komponent a infrastruktury podnikových řešení, oznámila svůj konsolidovaný obrat za rok 2009.

Díky úspěšné obchodní činnosti, intenzivní spolupráci s partnery a komplexní nabídce služeb pro zákazníky vykázala Servodata v roce 2009 obrat ve výši 1,267 miliardy korun, což je o 17 milionů korun více ve srovnání s rokem 2008. Konsolidovaný obrat zahrnuje celou skupinu Servodata, včetně dceřiných společností Servodata Bratislava s.r.o. a DataScript s.r.o.

"Vzhledem k celkové situaci na trhu nelze zhodnotit výsledky za rok 2009 jinak, než jako velmi úspěšné. Podařilo se nám zhodnotit dlouholeté zkušenosti i odborné znalosti, stejně jako aktivní a partnerský přístup k zákazníkům, a dosáhnout výborného výsledku napříč celým produktovým portfoliem," doplňuje Rostislav Jirkal, generální ředitel společnosti Servodata. "Za dosažení růstu i v době nepříznivé situace na trhu patří velký dík nejen našim zaměstnancům, ale samozřejmě i partnerům v naší stále se rozrůstající partnerské síti."

Změny vrcholového vedení Servodat

Společnost Servodata nedávno oznámila změny ve vrcholovém vedení - pozici generálního ředitele nově zastává Rostislav Jirkal, dosavadní výkonný ředitel společnosti. Do pozice obchodního ředitele byl jmenován Martin Malý.

Oba se nových funkcí ujali k 1.2. 2010, jejich cílem je zajištění dalšího růstu a pokračování rozvoje úspěšného obchodního modelu Servodat. Předseda představenstva Jiří Jirkal, dříve generální ředitel Servodat, se nově věnuje vyhledávání nových obchodních příležitostí a navazování strategických obchodních partnerství.

Další články k tématům - Servodata - růstu - obrat - Rostislav Jirkal - Martin Malý

Článek SD Servodata a.s. ze dne pátek 5. března 2010

Další články od SD Servodata a.s.