logo SD Servodata a.s.

Servodata slaví 20 let

Společnost Servodata slaví 20 let od svého založení. S tržbami přes 1 miliardu korun patří Servodata dlouhodobě k největším českým distributorům řešení podnikové infrastruktury ICT.

Společnost Servodata se od svého založení specializuje zejména na distribuci řešení podnikové infrastruktury - nabízí komplexní hardwarová i softwarová řešení a služby pro ukládání, správu a zajištění bezpečnosti dat, stejně jako kompletní licenční správu.

Servodata v číslech:

"Za uplynulých 20 let jsme spolupracovali s desítkami firem, z nichž mnohé již dnes ani neexistují, třeba proto, že byly převzaty svými konkurenty. Vyzkoušeli jsme si řadu cest dalšího rozvoje a jako jedna z mála stoprocentně českých IT společností jsme se vždy drželi mezi největšími distributory," říká Rostislav Jirkal, generální ředitel a spoluzakladatel Servodat. "K dvacátým narozeninám Servodat jsme si kromě velmi dobrých obchodních výsledků v loňském roce nadělili také omlazené logo a nové internetové stránky. S našimi zákazníky a partnery budeme slavit i po celý zbytek letošního roku."

Milníky Servodat:

"Jsem přesvědčený, že za úspěšným působením Servodat na velmi konkurenčním distribučním trhu stojí především naše slušnost a respekt při jednání s našimi zákazníky a obchodními partnery. Rovněž se nám vždy dařilo budovat stabilní tým kvalitních zaměstnanců," dodává Jiří Jirkal, předseda představenstva a spoluzakladatel společnosti Servodata.

Servodata kladou velký důraz na kvalitní předprodejní i poprodejní podporu, stejně jako na kvalifikovanou spolupráci nad návrhy rozsáhlých a složitých projektů. Silnou pozici Servodat tradičně podporuje aktivní spolupráce s předními světovými hráči v oblasti ICT i dynamicky se rozšiřující síť obchodních partnerů, která dnes čítá více než 500 společností.

Společnost je nositelem řady certifikací a oprávnění odborné způsobilosti, včetně certifikací dle norem ISO.

Další články k tématům - Abakus - Avnet - bezpečnost - CEBIT - Compaq - HP - IBM - ICT - infrastruktura - ISO - Microsoft - Rostislav Jirkal

Článek SD Servodata a.s. ze dne pátek 22. dubna 2011

Další články od SD Servodata a.s.