logo SEFIRA spol. s r.o.

SEFIRA získala titul ORACLE Certified Advantage Partner

Společnost SEFIRA získala jako první ryze česká společnost status Certified Advantage Partner v rámci partnerské sítě Oracle Partner Network.

Společnost SEFIRA splnila náročná certifikační kritéria a dosáhla jako první ryze česká společnost úrovně Oracle Certified Advantage Partner. Zařadila se tak po bok největších softwarových společností v České republice, které patří do skupiny s nejvyšší podporou společnosti Oracle. Toto partnerství přináší společnosti SEFIRA řadu exkluzivních výhod v oblasti technologické, obchodní, marketingové, školicí či technické podpory.

"Společnost Oracle je pro nás strategický partner, proto jsem rád, že je naše úsilí získat statut Oracle Certified Advantage Partner završeno úspěchem. V rámci této úrovně partnerství můžeme zákazníkům, kteří platformu Oracle využívají, poskytovat kvalitnější služby a poradenství", říká Marián Jurík, ředitel společnosti SEFIRA.

"Společnost SEFIRA získáním statusu Oracle Certified Advantage Partner prokázala, že právem patří mezi přední partnery společnosti Oracle, čímž dále posílila svoji pozici a renomé na českém trhu," prohlásil Erik Šolc, Channel Manager, Technology Business Unit ze společnosti Oracle Czech. "Partneři společnosti Oracle mají velké zkušenosti se systémovou integrací komplexních projektů, vývojem softwaru na zakázku a dalšími aktivitami." Celosvětový partnerský program Oracle Partner Network podporuje partnery ve všech oblastech a zařazuje je do stupňů úrovně partnerství podle zaměření, zkušeností a šíře spolupráce.

Oracle Partner Network

Oracle Partner Network je celosvětová síť více než 19 500 společností, které dodávají inovátorské aplikace, založené na softwaru Oracle. Díky přístupu k produktům Oracle premier, školení, technickému servisu, marketingové a obchodní podpoře, poskytuje program Oracle Partner Network partnerům zdroje, které potřebují k prosazení se v současném světě globální ekonomiky. Partneři Oracle jsou schopni nabízet svým zákazníkům špičková řešení s podporou společnosti Oracle v pozici největšího světového dodavatele podnikového software. Partneři, kteří prokáží patřičnou úroveň znalostí, odbornost a věrnost programu mají možnost stát se certifikovanými partnery v úrovni Oracle Certified Partner nebo Oracle Certified Advantage Partner. Tito partneři získají vyšší stupeň servisu, technické podpory, školení a certifikát společnosti Oracle.

Článek SEFIRA spol. s r.o. ze dne pátek 28. března 2008

Další články od SEFIRA spol. s r.o.