logo Shoptet s.r.o.

Nové inspirace pro byznys e-shopařů

Pro více než 350 účastníků zítřejší konference ShopCamp 2015 je připraveno 9 přednášek a 5 workshopů. Akce je určena pro provozovatele e-shopů, e-marketingové poradce i poskytovatele služeb e-shopům. Pořadatelem jsou dvě jedničky mezi tvůrci e-shopů - společnosti Shoptet a ShopSys.

Společnosti Shoptet a ShopSys pořádají v sobotu 17.10. 2015 již druhý ročník konference ShopCamp. Konference se opět odehraje v prostorách Fakulty architektury ČVUT. Vedle devíti přednášek je pro účastníky připraven pět workshopů. Vstup je pro všechny účastníky zdarma.

"Chceme, aby se ShopCamp stal pro české e-shopaře místem, kde získají zajímavé informace, ale také místem, kde budou potkávat své známé a kam se budou rádi vracet. E-komerce jako taková se rychle vyvíjí, proto jsme si jisti, že pro e-shopaře přineseme nové inspirace pro nejen pro jejich byznys," doplňuje ke konferenci Miroslav Uďan, CEO společnosti Shoptet.

Mezi přednášejícími nebudou ani letos chybět zajímavé osobnosti z oblasti internetového podnikání.

Jsou mezi nimi opět zvučná jména:

"Cílem konference ShopCamp 2015 je pomoci e-shopařům v jejich podnikání. Věřím, že i letos si to všichni užijeme. Zájemci, na které se nedostalo, nemusí ale zoufat, záznamy všech přednášek budou on-line k dispozici," říká Petr Svoboda, CEO společnosti ShopSys.

O konferenci byl velký zájem, jen dvě minuty po spuštění registrace byla všechny místa obsazena.

Článek Shoptet s.r.o. ze dne pátek 16. října 2015

Další články od Shoptet s.r.o.