logo PODA a.s.

PODA a.s.

Společnosti PODA a.s. je dlouholetý poskytovatelé kvalitních a spolehlivých služeb. V roce 2012 došlo k majetkovému propojení se společností SkyNet, a.s. a společně tak byl vytvořen 4. největší alternativního operátor telekomunikačních služeb v České republice s pokrytím pěti lokalit a obratem více než 250 mil Kč. Posílení pozice na trhu nám umožňuje realizaci významných investic do nových sítí i portfolia služeb.

Prostřednictvím optické sítě jsou poskytovány služby koncovým zákazníkům společnosti PODA a.s. a ostatním provozovatelům veřejných komunikačních sítí (T-Mobile Czech Republic a.s., ČD-Telematika a. s., akademická síť CESNET a další). Možnost využití vlastních optických vedení umožňuje poskytování služeb ve vysoké kvalitě a se spolehlivostí, která je u rádiových spojů nedosažitelná.

Společnost PODA a.s. v současnosti představuje oborově, organizačně, personálně i finančně prosperující telekomunikační firmu. Vlastním týmem správců sítě, systémových pracovníků a techniků každoročně realizuje i větší projekty v oboru projektování datových a optických sítí a realizace dodávek připojení k síti Internet.

Aktuální články od PODA a.s.

Sledujte nás na Facebooku