logo SOFTWARE AG, s.r.o.

Software AG mezi lídry v Magic Quadrant nástrojů pro Systematic SOA Infrastructure Projects

Společnost Software AG se umístila mezi lídry v hodnocení analytické společnosti Gartner v nedávno publikovaném výzkumu Magic Quadrant for Application Infrastructure for Systematic SOA Infrastructure Projects1.

Analytická zpráva Magic Quadrant porovnávala dodavatele middleware produktů pro budování infrastruktury, která umožní součinnost a governanci různých aplikací.

Výzkumná zpráva konstatuje: "Mezi lídry na trhu řadíme takové dodavatele, kteří mají v nabídce pokročilé funkcionality pro ESB (Enterprise Service Bus), řadu prověřených možností orchestrace a komplexní sadu technologií pro governanci SOA. Produkty těchto dodavatelů jsou hojně využívány bez ohledu na odvětví nebo geografickou polohu, a to jak samostatně, tak v kombinaci při řešení rozsáhlých projektů SOA infrastruktury, jejichž běh je kritickým faktorem pro činnosti nebo podnikání. Počet instalací se pohybuje v řádu několika stovek uživatelů, kteří využívají celou sadu technologií pro SOA infrastrukturu, a v řádu tisíců (nejméně 3000) populárnějších samostatných komponent (zejména ESB produkty)."

"V Software AG jsme velmi pyšní, že jsme byli oceněni jako lídr trhu s nástroji pro SOA infrastrukturu a že dodáme ten nejmodernější a nejinovativnější software", řekl Dr. Wolfram Jost, šéf vývoje společnosti Software AG. "Naše technologie a know-how pomáhají našim zákazníkům dosáhnout vyšší efektivity jak v provozu, tak při práci se zákazníky nebo dodavateli."

Společnost Gartner ve svém hodnocení Application Infrastructure for Systematic SOA Infrastructure Projects posuzovala produktovou řadu webMethods. V jádru této komplexní sady nástrojů, která se používá pro rozsáhlé integrace, je výkonná sběrnice služeb Enterprise Service Bus (ESB) a flexibilní úložiště, které je základem pro platformu servisně orientované architektury (SOA).

Široké spektrum organizací na celém světě využívá technologie Software AG, aby vybudovalo a spravovalo svou SOA infrastrukturu. SOA se stala de facto základní architekturou pro integraci byznys kanálů a automatizaci procesů a stává se preferovanou architekturou při zavádění mobilních a cloud technologií.

V podstatě všechny podnikové mobilní aplikace vyžadují napojení na stávající funkční logiku a zapojení cloudových technologií vyžaduje jejich zaintegrování do stávajících systémů nebo aplikací. Oba tyto trendy umožní zlomové změny pro společnosti, kterým umožní snížit náklady, zlepšit produktivitu i spokojenost zákazníků a zvýšit konkurenční výhody.

"Investice do SOA se bohatě zúročí v okamžiku, kdy společnosti začnou objevovat mobilní svět a cloudy", poznamenal Jost. "Společnosti si uvědomují, že SOA je nejlepší architekturou pro nasazení mobilních aplikací, integraci cloudových služeb a využívání rozhraní API (Application Programming Interfaces) pro byznys funkcionality. Jako jediná naše řada webMethods nabízí komplexní a integrovaný přístup k vytvoření infrastruktury pro všechna tato užití SOA.“"

Hodnocenou verzí byla řada webMethods Suite 8.2.2, která byla uvolněna v listopadu 2011. Nová verze 9.0 bude představena v říjnu 2012 na konferenci ProcessWorld v americkém Orlandu.

Další články k tématům - API - cloud - ESB - Gartner - infrastruktura - platforma - SOA - výzkum - Wolfram Jost

Článek SOFTWARE AG, s.r.o. ze dne středa 11. července 2012

Další články od SOFTWARE AG, s.r.o.

Software AG v kvadrantu lídrů nástrojů podnikové architektury

ARIS kombinuje cloudové, mobilní, sociální a analytické technologie

webMethods rozšiřuje integrační vrstvy o správu Big Dat

Nástroje správy dat pro rychlejší dosažení obchodních výsledků

webMethods Nirvana Messaging 7: platforma pro univerzální messaging

Software AG mezi lídry Systematic Application Integration Projects

Software AG mezi lídry v Magic Quadrant nástrojů pro Systematic SOA Infrastructure Projects

iKnow řešení zpřehlední objednávkový proces ve firmě

Software AG a MITAS: Rychlé zavedení systémů pro novou továrnu v americké Iowě

Software AG kupuje společnost my-Channels disponující technologií pro univerzální messaging

Software AG oznamuje strategii pro Big Data a in-memory

CoE pro SAP HANA Software AG rychle a efektivně identifikuje byznys procesy

Software AG je mezi lídry SOA Governance

Software AG v kvadrantu lídrů nástrojů Business Process Analysis

Software AG obdržela ocenění European Business Award za mezinárodní strategii pro růst

Technology Community: nová komunitní platforma Software AG spojuje IT profesionály

Software AG lídrem v Magic Quadrant for Enterprise Architecture Tools

Technologie Terracotta v produktech Software AG

Software AG představuje publikaci Process-Driven Master Data Management for Dummies

Software AG Cloud Ready: řešení s podporou pro veřejné a privátní cloudy

Certifikát SWIFTReady Financial EAI pro Software AG

Software AG mezi leadery v Magic Quadrant pro technologie SOA governance

Česká pobočka IDS Scheer se změnila na Software AG