logo Sprinx Systems, a.s.

ART AUKCE s podporou Sprinx Systems

ART AUKCE je další charitativní projekt, do jehož podpory se Sprinx Systems zapojuje. Jde o internetovou aukci uměleckých děl, která je organizována na podporu lidí, jež postihla přírodní katastrofa.

Podstatu projektu vystihuje jeho motto: "Vydraž si hezkou věci a podpoř tím ty, kteří přišli kvůli přírodní katastrofě o domov!" Peníze vydražené v internetové aukci uměleckých předmětů jsou následně použity k získání zelených krabic, tzv. ShelterBox.

Obsah ShelterBoxu tvoří věci nezbytné k přežití rodin po konkrétní přírodní katastrofě v konkrétní lokalitě. Obvykle jsou jeho součástí přípravky pro čištění vody, deky, nástroje a především rodinný stan, který vydrží extrémní klimatické podmínky. ShelterBoxy jsou distribuovány ve spolupráci s humanitárními organizacemi.

ShelterBox je mezinárodní iniciativa založená v roce 2000, která v současnosti poskytuje pomoc více než 600000 lidí. Prostřednictvím ART AUKCE se i lidé v České republice mohou do tohoto celosvětového projektu zapojit.

Nejdříve se z pohodlí domova účastní internetové aukce, v níž mohou získat například uměleckou fotografii, akvarel, designovou vázu nebo třeba snowboard, který posloužil místo malířského plátna.

Poté mohou sledovat "putování" konkrétního ShelterBoxu, na jehož pořízení přispěli.

Sprinx Systems si proto považuje za čest, že se takovéhoto projektu může zúčastnit, že může pro dobrou věc nabídnout své technologické znalosti a dovednosti, které byly v letošním roce navíc významným způsobem oceněny.

V rámci soutěže Microsoft Awards o nejlepší projekt certifikovaných partnerů společnosti Microsoft byl v ročníku 2013 jako finalista soutěže oceněn i nejpohodlnější aplikační hosting v České republice - SoftwareHosting.cz.

Děkujeme tímto všem uživatelům, zákazníkům i partnerům za podporu.

Další články k tématům - aukce - hosting - katastrofa - soutěž

Článek Sprinx Systems, a.s. ze dne středa 29. května 2013

Další články od Sprinx Systems, a.s.