logo Sprinx Systems, a.s.

Denisa Kalousková: nová HR manažerka Sprinx Systems

HR oddělení společnosti Sprinx Systems od ledna 2013 vede nová manažerka, Mgr. Denisa Kalousková. Její hlavní odpovědností bude strategický rozvoj a zefektivnění HR procesů, vývoj nových obchodních partnerství a podpora firmy v rámci řízení změn.

Denisa Kalousková přichází do Sprinx Systems a.s. po aktivní mateřské dovolené, přičemž se souběžně spolupodílela na založení a rozvoji inovativního start-upu. Vzděláním je klinická psycholožka, i když původně studovala matematiku a informatiku na přírodovědecké fakultě Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košicích (UPJŠ).

Mezi její speciality patří odměňování a benefity, nábor lidí, rozvoj pracovních vztahů interně a externě, hodnocení a řízení výkonu, a rozvoj talentu. Svou kariéru v IT zahájila v IBM a následně několik let úspěšně působila v společnosti Cleverlance Enterprise Solutions, a.s.

Denisa Kalousková (34) věnuje volný čas svým 4letým dvojčatům, ze všeho nejraději cestuje a sportuje - horská cyklistika, golf, lyžování a snowboarding, fitness, kick box, lezení, trekking. Je velkým příznivcem nového cirkusu a nenechá si ujít příležitost vidět dobrý film.

Další články k tématům - HR - vzdělávání - zaměstnanci - Denisa Kalousková

Článek Sprinx Systems, a.s. ze dne čtvrtek 31. ledna 2013

Další články od Sprinx Systems, a.s.