logo Sprinx Systems, a.s.

Lukáš Přibyl a Ondřej Klamt: nové posily v týmu Sprinx Systems

Sprinx Systems posiluje svůj profesionální manažerský tým, který se stará o klíčový produkt firmy - systém na řízení vztahu se zákazníky SprinxCRM - a dále o oblast vývoje webových portálů. Na nové pozice nastoupili Lukáš Přibyl a Ondřej Klamt.

Systém SprinxCRM je jednoduchým a přitom maximálně účinným nástrojem pro řízení obchodních a marketingových aktivit Vaší společnosti. Umožní Vám kvalitně řídit vztahy s Vašimi zákazníky, rozvíjet obchodní úspěchy, realizovat skutečně účinné marketingové kampaně, detailně měřit účinnost každého kroku, který Vaše firma podnikne, a v neposlední řadě také s jistotou predikovat její budoucí příležitosti a stanovovat vhodné krátkodobé i dlouhodobé strategie.

Lukáš Přibyl

Lukáš Přibyl (25) nastoupil do Sprinx Systems 1.11. 2012 na pozici produktového manažera vlajkové lodi firmy, SprinxCRM. Na starosti bude mít kromě řízení SprinxCRM na českém a americkém trhu i platformy Kentico na tvorbu webových portálů a také HelpDesk.

Mezi jeho hlavní cíle patří propojení právě zmíněných systémů a následné poskytnutí jejich unikátní kombinace, jenž zákazníkům značně zefektivní a zjednoduší práci.

Lukáš dříve působil jako produktový manažer v mezinárodní společnosti IceWarp. V lednu 2011 založil vlastí společnost Veratec, která se zabývá tvorbou video návodů a eLearningem.

V minulosti Lukáš přednášel na různých světových konferencích a působil jako specialista na eLearning a elektronické vzdělávání obecně. Disponuje všeobecnými znalostmi v IT, zkušenostmi s vedením projektů i lektorskými dovednostmi. Má za sebou certifikaci MCP i testerskou akreditaci ECDL.

Ondřej Klamt

Ondřej Klamt (26) nastoupil do Sprinx Systems na pozici projektového manažera pod vedením a mentoringem Radka Víta. Na starosti bude mít projekty v oblasti rozvoje klientských webových portálů.

Ondřej se rychle učí poznávat profily různých klientů - počínaje cestováním přes módu a administrativní tiskopisy - a vytvořit pevný můstek mezi nimi a vývojáři Sprinx Systems.

Do portfolia webového vývoje Sprinx Systems spadají komplexní portály jako CzechTourism.com, Kudyznudy.cz nebo portál cestovní kanceláře Fischer.

Vést tým a vystupovat před lidmi mu nečiní problém - této dovednosti využíval už během svého působení v roli učitele.

Mezi jeho další přednosti se řadí aktivní přístup k práci a smysl pro fair-play, který je mu coby aktivnímu sportovci vlastní.

Článek Sprinx Systems, a.s. ze dne čtvrtek 15. listopadu 2012

Další články od Sprinx Systems, a.s.