logo Sprinx Systems, a.s.

Nový CRM a obchodní systém SprinxCRM for Windows Azure od Sprinx Systems

Společnost Sprinx Systems představuje obchodní a CRM systém SprinxCRM for Windows Azure, který je určen pro provoz na platformě cloud computing od Microsoftu pod názvem Windows Azure.

Nová edice SprinxCRM vychází z osvědčeného a již zaběhnutého systému SprinxCRM, který byl pro cloud platformu speciálně upraven. Zákazníci systému SprinxCRM tak mohou využít veškeré výhody nejmodernější formy provozu aplikací na základě poskytované služby. Oproti běžnému hostingu nabízí prostředí cloud větší škálovatelnost a to i za běhu aplikace, protože není závislé na konkrétních serverech. Zákazník si může sám určovat, jaký výkon, diskový prostor a konektivitu potřebuje a platí pouze za to, co v daném okamžiku skutečně potřebuje.

K aplikaci SprinxCRM 6 pro Windows Azure je možné přistupovat pomocí webového prohlížeče odkudkoliv. Výhodou je špičkový servis, který je pro Windows Azure neustále poskytován a klienti tak dostávají služby stále vyšší úrovně, které užívají a platí pouze podle míry využití.

O systému SprinxCRM

SprinxCRM je obchodní software pro firmy malé a střední velikosti, který umožňuje pečlivě sbírat a evidovat údaje o zákaznících. Na základě analýzy dat pomáhá důsledně naplňovat potřeby stávajících zákazníků, a tím zvyšovat obrat a zisk. Řešení SprinxCRM je možné používat jak instalované na vlastní počítač, tak i jako službu online právě na platformě Windows Azure.

O platformě Windows Azure

Platforma Windows Azure byla vytvořena společností Microsoft pro provoz aplikací, využívajících operační systém Windows a umožňující ukládat zákaznická data v prostředí cloud. Tyto aplikace a data jsou dostupná odkudkoliv prostřednictvím sítě internet a jsou provozované v datovém centru společnosti Microsoft. Zákazníci nemusí využívaný software vlastnit, ale pouze ho využívají jako službu. Odpadají tak tedy běžné starosti spojené s vlastněním software - instalace, chod, údržba, upgrade atd.

Další články k tématům - azure - cloud - computing - CRM - hosting - platforma - sprinxcrm - windowsazure

Článek Sprinx Systems, a.s. ze dne pátek 17. září 2010

Další články od Sprinx Systems, a.s.